Ilmoitusasiaa - Jukka Hautala

miten Raamattuun pitäisi suhtautua

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

28,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Hautala, Jukka
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 164

Lisätiedot

Ilmoitusasiaa on kirja Raamatusta ja sen tulkinnasta. Jokainen tulkitsee lukiessaan, ja tämä kirja auttaa ymmärtämään eri tulkintatapoja. Samalla se tukee oman raamattunäkemyksen muodostumista. Teos avaa julkisuudessa kiivaana käytävää raamattukeskustelua ja syventää sitä. Kantava ajatus on, että Raamattua pitäisi lukea sen merkityksestä lähtien sekä avoimesti keskustellen, ei kirjaimellisiin sanamuotoihin takertuen. Tämän ymmärtäminen on tärkeää myös kirkon kannalta, koska vaarana on, että kirkko jakaantuu raamattukysymyksessä nykyistäkin pahemmin sekä eristäytyy tästä ajasta ja ihmisten elämänpiiristä. Kirjassa hahmotellaan laaja-alaista raamattukäsitystä, jonka maaperä on kirkollisesti merkittävässä herätysliikkeessä, heränäisyydessä.

Lisätiedot

Kuvaus Ilmoitusasiaa on kirja Raamatusta ja sen tulkinnasta. Jokainen tulkitsee lukiessaan, ja tämä kirja auttaa ymmärtämään eri tulkintatapoja. Samalla se tukee oman raamattunäkemyksen muodostumista. Teos avaa julkisuudessa kiivaana käytävää raamattukeskustelua ja syventää sitä. Kantava ajatus on, että Raamattua pitäisi lukea sen merkityksestä lähtien sekä avoimesti keskustellen, ei kirjaimellisiin sanamuotoihin takertuen. Tämän ymmärtäminen on tärkeää myös kirkon kannalta, koska vaarana on, että kirkko jakaantuu raamattukysymyksessä nykyistäkin pahemmin sekä eristäytyy tästä ajasta ja ihmisten elämänpiiristä. Kirjassa hahmotellaan laaja-alaista raamattukäsitystä, jonka maaperä on kirkollisesti merkittävässä herätysliikkeessä, heränäisyydessä.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Hautala, Jukka
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 164
ISBN 9789522880864
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8348912
Asiasanat eksegetiikka, konteksti, lukeminen, Raamattu, raamatuntulkinta, tietokirjallisuus, tulkinta, Raamattu, Raamattututkimus
Alanimike 8348912

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Ilmoitusasiaa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot