Iloa kouluun - Timo Jantunen

avaimia kouluviihtyvyyteen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

42,60 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Jantunen, Timo - Haapaniemi, Rauno
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 331

Lisätiedot

Miten koulussa säilyy ja kasvaa yhdessä oppimisen ilo? Voisiko koulu olla lasta voimaannuttava paikka, jossa myös viihdytään? Miten kouluissa voitaisiin paitsi siirtää olemassa olevaa kulttuuriperintöä myös luoda uutta yhdessä oppilaiden kanssa? Vaikka suomalaislasten oppimistulokset ovat osoittautuneet hyviksi, koulussa ei viihdytä. Tässä teoksessa kaksi kokenutta opettajaa rakentavat ihanteellista aikaamme sopivaa koulua perustanaan työuran aikana tapahtunut omaehtoinen pedagoginen kehittäminen, muuttunut toimintaympäristö ja ajankohtaiset pedagogiset virtaukset. Kirjassa kerrotaan, millä tavalla oppimisesta voi tehdä kiinnostavaa ja miten koulun toimintakulttuuria tulisi kehittää.

Lisätiedot

Kuvaus Miten koulussa säilyy ja kasvaa yhdessä oppimisen ilo? Voisiko koulu olla lasta voimaannuttava paikka, jossa myös viihdytään? Miten kouluissa voitaisiin paitsi siirtää olemassa olevaa kulttuuriperintöä myös luoda uutta yhdessä oppilaiden kanssa? Vaikka suomalaislasten oppimistulokset ovat osoittautuneet hyviksi, koulussa ei viihdytä. Tässä teoksessa kaksi kokenutta opettajaa rakentavat ihanteellista aikaamme sopivaa koulua perustanaan työuran aikana tapahtunut omaehtoinen pedagoginen kehittäminen, muuttunut toimintaympäristö ja ajankohtaiset pedagogiset virtaukset. Kirjassa kerrotaan, millä tavalla oppimisesta voi tehdä kiinnostavaa ja miten koulun toimintakulttuuria tulisi kehittää.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Jantunen, Timo - Haapaniemi, Rauno
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 331
ISBN 9789524516013
Ilmestymisvuosi 2013
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8449885
Asiasanat kasvatustavoitteet, K-kirjat, koulu, kouluviihtyvyys, lapsilähtöisyys, opettajankoulutus, opettajuus, oppimisympäristö, pedagogiikka, toimintakulttuuri, yhteisöllinen oppiminen, yhteisöllisyys, Kasvatus, opetus
Alanimike 8449885

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Iloa kouluun

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot