Innostava koulun muutos - Juho Norrena

opas laaja-alaisen osaamisen opetukseen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

52,35 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Norrena, Juho
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 248

Lisätiedot

Miten uudistuvan opetussuunnitelman oppimistavoitteet saatetaan arjen toimiviksi käytännöiksi? Juho Norrena antaa kirjassaan vastaukset niihin kysymyksiin, joita opettajat muutoksen ja vaatimusten ristipaineessa pyörittelevät. Hän tarjoaa työvälineiksi uudenlaisia tehtäväkehyksiä, jotka helpottavat laaja-alaisen osaamisen opetuksen suunnittelua, toteutusta ja arviointia. Jokainen opettaja voi versioida tehtäväkehyksiä omaan opetustapaansa sopiviksi, sillä ne sopivat lähes kaikkiin oppiaineisiin ja antavat myös oivat mahdollisuudet oppiaineiden rajat ylittävään opetukseen. Ratkaisukeskeisen oppaan kirjoittaja Juho Norrena korostaa, että koulua on uudistettava hylkäämättä vanhoja hyviksi havaittuja toimintamalleja. Tärkeintä on saada muutos käytännön tasolle luokkahuoneisiin. Juho Norrena filosofian tohtori, opettajakouluttaja sekä luokan- ja aineenopettaja.

Lisätiedot

Kuvaus Miten uudistuvan opetussuunnitelman oppimistavoitteet saatetaan arjen toimiviksi käytännöiksi? Juho Norrena antaa kirjassaan vastaukset niihin kysymyksiin, joita opettajat muutoksen ja vaatimusten ristipaineessa pyörittelevät. Hän tarjoaa työvälineiksi uudenlaisia tehtäväkehyksiä, jotka helpottavat laaja-alaisen osaamisen opetuksen suunnittelua, toteutusta ja arviointia. Jokainen opettaja voi versioida tehtäväkehyksiä omaan opetustapaansa sopiviksi, sillä ne sopivat lähes kaikkiin oppiaineisiin ja antavat myös oivat mahdollisuudet oppiaineiden rajat ylittävään opetukseen. Ratkaisukeskeisen oppaan kirjoittaja Juho Norrena korostaa, että koulua on uudistettava hylkäämättä vanhoja hyviksi havaittuja toimintamalleja. Tärkeintä on saada muutos käytännön tasolle luokkahuoneisiin. Juho Norrena filosofian tohtori, opettajakouluttaja sekä luokan- ja aineenopettaja.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Norrena, Juho
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 248
ISBN 9789524516365
Ilmestymisvuosi 2015
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8449897
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat integroitu opetus, kehittäminen, K-kirjat, koulu, luokkatyöskentely, moniosaaminen, muutos, opettajuus, opetus, opetusmenetelmät, opetussuunnitelmat, opetusteknologia, oppilaat, osaaminen, pedagogiikka, peruskoulu, perusopetus, suunnittelu, toimintakultt
Alanimike 8449897

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Innostava koulun muutos

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot