Irlantilainen päiväkirja - Juhani Rekola

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

32,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Rekola, Juhani
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 204

Lisätiedot

Tukholman suomalaisen seurakunnan kappalainen Juhani Rekola (1916-1986) oli loistava esseisti, jonka teokset elävät yhä tänä päivänä. Rekola-faneille on nyt tarjolla kokonaan uutta luettavaa, kun hänen vuonna 1970 kirjoittamansa päiväkirja kolmeviikkoiselta Irlannin-matkalta julkaistaan. Kyseessä ei ole ainoastaan päiväkirja, vaan Rekola kuvaa Irlannin historiaa ja kirjallisuutta sekä pohtii omia uskonnollisia käsityksiään ympäristössä, jossa "uskovat kaikki, ateistitkin". Rekolan kriittiset ajatukset kirkon tilasta ovat yhä hämmästyttävän ajankohtaisia. Lähde mukaan Atlantin rannalle Rosses Pointiin, Aran-saarten kalastajakyliin ja Dublinin kaduille. Matkan varrella kohtaat muun muassa James Joycen, W. B. Yeatsin, Bernard Shaw'n, John Millington Syngen ja Samuel Beckettin.

Lisätiedot

Kuvaus Tukholman suomalaisen seurakunnan kappalainen Juhani Rekola (1916-1986) oli loistava esseisti, jonka teokset elävät yhä tänä päivänä. Rekola-faneille on nyt tarjolla kokonaan uutta luettavaa, kun hänen vuonna 1970 kirjoittamansa päiväkirja kolmeviikkoiselta Irlannin-matkalta julkaistaan. Kyseessä ei ole ainoastaan päiväkirja, vaan Rekola kuvaa Irlannin historiaa ja kirjallisuutta sekä pohtii omia uskonnollisia käsityksiään ympäristössä, jossa "uskovat kaikki, ateistitkin". Rekolan kriittiset ajatukset kirkon tilasta ovat yhä hämmästyttävän ajankohtaisia. Lähde mukaan Atlantin rannalle Rosses Pointiin, Aran-saarten kalastajakyliin ja Dublinin kaduille. Matkan varrella kohtaat muun muassa James Joycen, W. B. Yeatsin, Bernard Shaw'n, John Millington Syngen ja Samuel Beckettin.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Rekola, Juhani
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 204
ISBN 9789522882646
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8348977
Asiasanat 1970-luku, elämäntapa, Irlanti, irlantilaiset, kirjailijat, kulttuuri, teologia, tietokirjallisuus, tohtorit, yhteiskuntakuvaus, Irlanti, maantiede
Alanimike 8348977

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Irlantilainen päiväkirja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot