Irti tulehduskierteestä - Rauli Mäkelä

apua lasten infektioihin ja allergioihin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Mäkelä, Rauli - Elo, Timo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2010
  • Sivut: 160

Lisätiedot

Pienten lasten infektiot ja allergiat aiheuttavat toistuessaan valvottuja öitä, monia hoitokuureja, huolta, poissaoloa töistä ja sairauden aiheuttamia kustannuksia. Kirja tarjoaa runsaasti tietoa lasten tavallisimmista tulehduksista ja allergioista sekä niiden oireista, syntytavoista ja hoitokeinoista. Kirjassa käsitellään tulehduskierteen ja allergiaongelmien voittamista luontaislääketieteen ja pehmeiden hoitomuotojen, kuten ruokavalion, maitohappobakteerien ja lisäravinteiden avulla. Kirja sisältää runsaasti valaisevia käytännön ohjeita ja tapausselostuksia allergisen ja tulehduskierteestä kärsivän lapsen hoidosta.

Lisätiedot

Kuvaus Pienten lasten infektiot ja allergiat aiheuttavat toistuessaan valvottuja öitä, monia hoitokuureja, huolta, poissaoloa töistä ja sairauden aiheuttamia kustannuksia. Kirja tarjoaa runsaasti tietoa lasten tavallisimmista tulehduksista ja allergioista sekä niiden oireista, syntytavoista ja hoitokeinoista. Kirjassa käsitellään tulehduskierteen ja allergiaongelmien voittamista luontaislääketieteen ja pehmeiden hoitomuotojen, kuten ruokavalion, maitohappobakteerien ja lisäravinteiden avulla. Kirja sisältää runsaasti valaisevia käytännön ohjeita ja tapausselostuksia allergisen ja tulehduskierteestä kärsivän lapsen hoidosta.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Mäkelä, Rauli - Elo, Timo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 160
ISBN 9789524924221
Ilmestymisvuosi 2010
Painos 2. p
Tilausnumero 20564258
Asiasanat allergia, antibiootit, infektiot, lapset, luontaishoito, tietokirjallisuus, vaihtoehtolääkintä, Lääketiede, terveydenhoito
Alanimike 20564258

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Irti tulehduskierteestä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot