Isovanhemmuuden aika - Saara Kinnunen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Kinnunen, Saara
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 141

Lisätiedot

Isovanhemmuus saa pohtimaan elämänkulkua uudesta näkökulmasta. Millainen isovanhempi haluaa olla, mitä uusi elämänvaihe itselle tarkoittaa ja mitä viimeistään isovanhemmuuden avaama kolmas ikä omalla kohdalla merkitsee? Jokainen määrittää roolinsa isovanhempana itse, mutta siihen vaikuttavat myös monet muut asiat, mm. suhde lapsen vanhempiin, oma elämäntilanne ja välimatka lapseen. Isovanhempi on usein tuki ja turva, perinteiden välittäjä ja kasvattaja, mutta isovanhemmuuteen voi liittyä myös ongelmatilanteita tai kipeitä asioita. Isovanhemmuus on taitolaji. Se haastaa oppimaan ja opettelemaan uutta. Rajanveto omien ja muiden tarpeiden välillä ei aina ole helppoa. Voiko tarjota apua? Voiko kieltäytyä? Saako neuvoa? Entä jos itse tarvitsee apua? Mitä jos isovanhemmuuden ihanteet ja arki eivät kohtaakaan? Varmaa on, että isovanhemmuus tuo elämään aivan uusia kokemuksia.

Lisätiedot

Kuvaus Isovanhemmuus saa pohtimaan elämänkulkua uudesta näkökulmasta. Millainen isovanhempi haluaa olla, mitä uusi elämänvaihe itselle tarkoittaa ja mitä viimeistään isovanhemmuuden avaama kolmas ikä omalla kohdalla merkitsee? Jokainen määrittää roolinsa isovanhempana itse, mutta siihen vaikuttavat myös monet muut asiat, mm. suhde lapsen vanhempiin, oma elämäntilanne ja välimatka lapseen. Isovanhempi on usein tuki ja turva, perinteiden välittäjä ja kasvattaja, mutta isovanhemmuuteen voi liittyä myös ongelmatilanteita tai kipeitä asioita. Isovanhemmuus on taitolaji. Se haastaa oppimaan ja opettelemaan uutta. Rajanveto omien ja muiden tarpeiden välillä ei aina ole helppoa. Voiko tarjota apua? Voiko kieltäytyä? Saako neuvoa? Entä jos itse tarvitsee apua? Mitä jos isovanhemmuuden ihanteet ja arki eivät kohtaakaan? Varmaa on, että isovanhemmuus tuo elämään aivan uusia kokemuksia.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Kinnunen, Saara
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 141
ISBN 9789522881441
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8348939
Asiasanat elämäntaito, ihmissuhteet, isovanhemmat, isovanhemmuus, perhe, sukupolvet, tietokirjallisuus, vuorovaikutus, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 8348939

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Isovanhemmuuden aika

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot