Jaakobin paini - Timo Saarinen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

21,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Saarinen, Timo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 112

Lisätiedot

Jaakob on kiehtova persoona. Hänen elämässään oli tragediaa, komediaa, jännitystä ja johdatusta. Hän jopa anasti veljeltään petoksella kallisarvoisen esikoisoikeuden. Jaakob pakeni veljensä vihaa, koki vuosikymmenien ajan vääryyttä enonsa palveluksessa ja kohtasi lopulta öisessä painiottelussa salaperäisen voimamiehen, kaikkien aikojen hallitsevan mestarin. Timo Saarinen löytää Jaakobin elämästä yhtymäkohtia meidän aikaamme. Jaakobin paini kertoo miehestä, joka halusi kaiken keinolla millä hyvänsä. Kirja kertoo myös muutoksesta. Jumalan käsissä ahdinko voi muuttua siunaukseksi. Ottajasta tulee antaja, pakenija muuttuu kohtaajaksi. Sama Jumala, joka muutti Jaakobin painolastit arvokuljetukseksi, vaikuttaa meidänkin maailmassamme. Timo Saarinen on toiminut pastorina vuodesta 1997 alkaen, ensin Forssassa ja sen jälkeen Ylöjärven seurakunnassa. Vuosina 2006-2009 hän työskenteli siirtolaispappina Yhdysvalloissa Washingtonin osavaltiossa.

Lisätiedot

Kuvaus Jaakob on kiehtova persoona. Hänen elämässään oli tragediaa, komediaa, jännitystä ja johdatusta. Hän jopa anasti veljeltään petoksella kallisarvoisen esikoisoikeuden. Jaakob pakeni veljensä vihaa, koki vuosikymmenien ajan vääryyttä enonsa palveluksessa ja kohtasi lopulta öisessä painiottelussa salaperäisen voimamiehen, kaikkien aikojen hallitsevan mestarin. Timo Saarinen löytää Jaakobin elämästä yhtymäkohtia meidän aikaamme. Jaakobin paini kertoo miehestä, joka halusi kaiken keinolla millä hyvänsä. Kirja kertoo myös muutoksesta. Jumalan käsissä ahdinko voi muuttua siunaukseksi. Ottajasta tulee antaja, pakenija muuttuu kohtaajaksi. Sama Jumala, joka muutti Jaakobin painolastit arvokuljetukseksi, vaikuttaa meidänkin maailmassamme. Timo Saarinen on toiminut pastorina vuodesta 1997 alkaen, ensin Forssassa ja sen jälkeen Ylöjärven seurakunnassa. Vuosina 2006-2009 hän työskenteli siirtolaispappina Yhdysvalloissa Washingtonin osavaltiossa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Päivä
Tekijä Saarinen, Timo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 112
ISBN 9789524756037
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8351341
Asiasanat henkinen kasvu, Raamattu, Raamatun henkilöt, raamatunkertomukset, raamatuntulkinta, sitoutuminen, sovinto, tietokirjallisuus, vaikeudet, Vanha testamentti, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 8351341

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Jaakobin paini

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot