Jalkaisin Jerusalemiin - Gerard W. Hughes

Pyhiinvaellus rauhan puolesta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

32,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Hughes, Gerard W.
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 249

Lisätiedot

Gerard W. Hughes, skotlantilaissyntyinen jesuiitta, kirjailija ja kouluttaja on tunnettu rauhan ja oikeudenmukaisuuden edistäjänä. Hän asuu Oxfordissa, mutta pitää ekumeenisesti retriittejä eri puolilla maailmaa. Hän on johtanut retriittejä myös Suomessa. Jalkaisin Jerusalemiin on päiväkirja Hughesin pyhiinvaelluksesta, jonka hän teki pääasiassa kävellen. Hän teki konkreettisen vaelluksen kevättalven vaihtelevissa olosuhteissa usein majapaikkaa etsien. Samalla hän teki syvän hengellisen matkan mielessään ja sydämessään miettien suuria kysymyksiä ja yhden ihmisen mahdollisuuksia vaikuttaa niihin. Hänen kirjansa valmistui juuri ennen kommunismin romahdusta 1980-luvun lopussa. Rauhan kysymykset ovat kuitenkin yhä ajankohtaisempia myös tämän päivän Euroopassa ja maailmassa.

Lisätiedot

Kuvaus Gerard W. Hughes, skotlantilaissyntyinen jesuiitta, kirjailija ja kouluttaja on tunnettu rauhan ja oikeudenmukaisuuden edistäjänä. Hän asuu Oxfordissa, mutta pitää ekumeenisesti retriittejä eri puolilla maailmaa. Hän on johtanut retriittejä myös Suomessa. Jalkaisin Jerusalemiin on päiväkirja Hughesin pyhiinvaelluksesta, jonka hän teki pääasiassa kävellen. Hän teki konkreettisen vaelluksen kevättalven vaihtelevissa olosuhteissa usein majapaikkaa etsien. Samalla hän teki syvän hengellisen matkan mielessään ja sydämessään miettien suuria kysymyksiä ja yhden ihmisen mahdollisuuksia vaikuttaa niihin. Hänen kirjansa valmistui juuri ennen kommunismin romahdusta 1980-luvun lopussa. Rauhan kysymykset ovat kuitenkin yhä ajankohtaisempia myös tämän päivän Euroopassa ja maailmassa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja amanda-kustannus
Tekijä Hughes, Gerard W.
Kääntäjä Grönlund, Elina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 249
ISBN 9789526771267
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8357177
Asiasanat ekumenia, Jerusalem, pyhiinvaellukset, päiväkirjat, rauhanaate, roomalaiskatolinen kirkko, tietokirjallisuus, vaellus, Elämäkerrat muistelmat
Alanimike 8357177

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Jalkaisin Jerusalemiin

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot