Jere ja Nemi seurustelee/El caca divino, tai kuinka Freddy ja Professori voittivat Pulitzer-palkinnon - Sören Mosdal

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

9,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Mosdal, Sören - Örsted, Jacob - Nissinen, Jyrki
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 36

Lisätiedot

Dead Genesis Split Series -sarjan ensimmäisen numeron jakavat tanskalainen sarjakuvantekijäkaksikko Søren Mosdal ja Jacob Ørsted sekä suomalaisen sarjakuva-anarkismin ykkösnimi Jyrki Nissinen. Mosdalin ja Ørstedin tarinassa El Caca Divino - tai kuinka Freddy & Professori voittivat Pulitzer-palkinnon tanskalainen tekijäkaksikko marssittaa aiemmista sarjakuvista tutun parivaljakkonsa ulos syömään. Uuden hienostoravintolan tarjoama kahdentoista ruokalajin erikoismenu osoittautuu yllättävän kovaksi palaksi purra. Banaaniöljyssä paistetun siansaparon maku muistuttaa jotain kovin tuttua... Nissisen Jere ja Nemi seurustelee naittaa kimppaan kaksi suosittua sarjakuvahahmoa, amerikkalaisteini Jeren ja norjalaisgootti Nemin. Pariskunnan pyörittämä pizzabisnes uhkaa takkuilla Jeren valmistettua väärät ruoat, ja oma äitikin lyö luurin korvaan. Onneksi kakunkoristeet voi noutaa kätevästi Hectorin myymälästä - kunhan vain malttaisi olla vilkaisematta alennuslaariin.

Lisätiedot

Kuvaus Dead Genesis Split Series -sarjan ensimmäisen numeron jakavat tanskalainen sarjakuvantekijäkaksikko Søren Mosdal ja Jacob Ørsted sekä suomalaisen sarjakuva-anarkismin ykkösnimi Jyrki Nissinen. Mosdalin ja Ørstedin tarinassa El Caca Divino - tai kuinka Freddy & Professori voittivat Pulitzer-palkinnon tanskalainen tekijäkaksikko marssittaa aiemmista sarjakuvista tutun parivaljakkonsa ulos syömään. Uuden hienostoravintolan tarjoama kahdentoista ruokalajin erikoismenu osoittautuu yllättävän kovaksi palaksi purra. Banaaniöljyssä paistetun siansaparon maku muistuttaa jotain kovin tuttua... Nissisen Jere ja Nemi seurustelee naittaa kimppaan kaksi suosittua sarjakuvahahmoa, amerikkalaisteini Jeren ja norjalaisgootti Nemin. Pariskunnan pyörittämä pizzabisnes uhkaa takkuilla Jeren valmistettua väärät ruoat, ja oma äitikin lyö luurin korvaan. Onneksi kakunkoristeet voi noutaa kätevästi Hectorin myymälästä - kunhan vain malttaisi olla vilkaisematta alennuslaariin.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Dead Genesis
Tekijä Mosdal, Sören - Örsted, Jacob - Nissinen, Jyrki
Kääntäjä Tiainen, Tuomas - Nissinen, Jukka
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 36
ISBN 9789526779218
Ilmestymisvuosi 2014
Alkuteos Zits and Nemi going steady
Tilausnumero 8409290
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat käännetty kaunokirjallisuus, Sarjakuvat
Alanimike 8409290
Kieli - lisätieto " - suomi, englanti" -

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Jere ja Nemi seurustelee/El caca divino, tai kuinka Freddy ja Professori voittivat Pulitzer-palkinnon

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot