Johda paremmin - Jukka Kulmala

muutoksen mestari vai uhri

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

90,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Kulmala, Jukka
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 193

Lisätiedot

Jukka Kulmala käsittelee onnistuneen johtamisen perusvaateita vahvasti käytännön kokemuksen kautta. Hän keskittyy hyvään johtamiseen, jossa on selkeä ote älykkääseen strategiseen liike- ja kilpailutoiminnan ohjaukseen, johon mm. toimialarajojen murtumiset sekä monet muut mullistavat muutokset asettavat vaateita, kuin myös tarjoavat rajattomia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiselle. Näistä myös joitakin yritysesimerkkejä. Lisäksi kirja avaa paljon ajatuksia käytännön johtamiseen sekä toiminnan hallintaan. Yritys- ja työnantaja-arvon hallittu kehittäminen on myös tuotu vahvasti esiin. Esiin nousee toiminnan oikea-aikainen sopeuttaminen jatkuvasti muuttunutta tilannetta vastaavaksi sekä miten hallita valittuja liiketoimintoja kannattavasti? Liiketoiminnan vaihto- ehtoisten kehitysmallien toteutuminen on myös kuvattu selkeästi. Kirjassa kerrotaan vetovoimaisen ja strategisesti älykkään toimintarakenteen aikaansaamisen merkitys menestyksen turvaamiseksi erilaisissa suhdanteissa. Esiin tulee myös, kuinka tulisi hyödyntää toimialan tarjoamat kilpailulliset mahdollisuudet. Kirjassa käsitellään myös toimialan elinkaarivaiheen vaikutusta toiminnan ohjaukseen. Lukiessa on helppo havaita, miten strateginen ymmärrys on välttämätöntä taitavan johtamisen toteutumiseksi. Esiin nousee myös selkeästi johtamisessa vaadittava kokonaisvaltainen ja päämäärätietoinen ote sekä kilpailuosaamisen merkitys. Taitavasti johdettu brändi, yritys- ja yhteisöidentiteetti sekä -kulttuuri ovat modernin johtamisen ja johtamiskulttuurin perusvaateita. Kirja kuvaa, miten strategiat muutetaan teoiksi, jotka vievät kohti visiota. Esitetyt ajatukset ovat sovellettavissa erilaisten yritysten sekä yhteisöjen aidosti menestys- orientoituneeseen johtamiseen johdettavan organisaation kokoon katsomatta.

Lisätiedot

Kuvaus Jukka Kulmala käsittelee onnistuneen johtamisen perusvaateita vahvasti käytännön kokemuksen kautta. Hän keskittyy hyvään johtamiseen, jossa on selkeä ote älykkääseen strategiseen liike- ja kilpailutoiminnan ohjaukseen, johon mm. toimialarajojen murtumiset sekä monet muut mullistavat muutokset asettavat vaateita, kuin myös tarjoavat rajattomia mahdollisuuksia liiketoiminnan kehittämiselle. Näistä myös joitakin yritysesimerkkejä. Lisäksi kirja avaa paljon ajatuksia käytännön johtamiseen sekä toiminnan hallintaan. Yritys- ja työnantaja-arvon hallittu kehittäminen on myös tuotu vahvasti esiin. Esiin nousee toiminnan oikea-aikainen sopeuttaminen jatkuvasti muuttunutta tilannetta vastaavaksi sekä miten hallita valittuja liiketoimintoja kannattavasti? Liiketoiminnan vaihto- ehtoisten kehitysmallien toteutuminen on myös kuvattu selkeästi. Kirjassa kerrotaan vetovoimaisen ja strategisesti älykkään toimintarakenteen aikaansaamisen merkitys menestyksen turvaamiseksi erilaisissa suhdanteissa. Esiin tulee myös, kuinka tulisi hyödyntää toimialan tarjoamat kilpailulliset mahdollisuudet. Kirjassa käsitellään myös toimialan elinkaarivaiheen vaikutusta toiminnan ohjaukseen. Lukiessa on helppo havaita, miten strateginen ymmärrys on välttämätöntä taitavan johtamisen toteutumiseksi. Esiin nousee myös selkeästi johtamisessa vaadittava kokonaisvaltainen ja päämäärätietoinen ote sekä kilpailuosaamisen merkitys. Taitavasti johdettu brändi, yritys- ja yhteisöidentiteetti sekä -kulttuuri ovat modernin johtamisen ja johtamiskulttuurin perusvaateita. Kirja kuvaa, miten strategiat muutetaan teoiksi, jotka vievät kohti visiota. Esitetyt ajatukset ovat sovellettavissa erilaisten yritysten sekä yhteisöjen aidosti menestys- orientoituneeseen johtamiseen johdettavan organisaation kokoon katsomatta.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja DM World
Tekijä Kulmala, Jukka
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 193
ISBN 9789526811000
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8357418
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat johtaminen, liiketoiminta, strateginen johtaminen, strateginen suunnittelu, tietokirjallisuus, yritysstrategiat, Johtamisetn tekniikka ja menet
Alanimike 8357418

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Johda paremmin

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot