Johtamisen parhaat käytännöt - Julie Straw

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

38,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Straw, Julie - Scullard, Mark - Kukkonen, Susie - Davis, Barry
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015

Lisätiedot

Kirja on kuusivuotisen tutkimus- ja kehitystyön tulos. Yksinkertainen jäsennys kuvaa selkeästi nykyjohtajuuden monimutkaisuutta. Johtajien työ on kiteytetty kolmeen alueeseen: visio, sitoutuminen ja toteutus. Ne ovat taikasanoja, jotka muuttavat tavoitteen käytännön askeliksi. Kirjoittajat ammentavat oivaltavasti tietoa arvovaltaisimmilta asiantuntijoilta sekä hyödyntävät valtavaa aineistoa tuhansista johtajista ja heidän seuraajistaan sekä omia yhteyksiään satoihin organisaatiokehityksen konsultteihin. Pilke silmäkulmassa ja todellisten tilanteiden pohjalta kirja tiivistää johtajuuden parhaat käytännöt yksinkertaiseksi, kiehtovaksi prosessiksi, joka auttaa johtajia kaikilla tasoilla saamaan välittömiä tuloksia.

Lisätiedot

Kuvaus Kirja on kuusivuotisen tutkimus- ja kehitystyön tulos. Yksinkertainen jäsennys kuvaa selkeästi nykyjohtajuuden monimutkaisuutta. Johtajien työ on kiteytetty kolmeen alueeseen: visio, sitoutuminen ja toteutus. Ne ovat taikasanoja, jotka muuttavat tavoitteen käytännön askeliksi. Kirjoittajat ammentavat oivaltavasti tietoa arvovaltaisimmilta asiantuntijoilta sekä hyödyntävät valtavaa aineistoa tuhansista johtajista ja heidän seuraajistaan sekä omia yhteyksiään satoihin organisaatiokehityksen konsultteihin. Pilke silmäkulmassa ja todellisten tilanteiden pohjalta kirja tiivistää johtajuuden parhaat käytännöt yksinkertaiseksi, kiehtovaksi prosessiksi, joka auttaa johtajia kaikilla tasoilla saamaan välittömiä tuloksia.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Päivä
Tekijä Straw, Julie - Scullard, Mark - Kukkonen, Susie - Davis, Barry
Kääntäjä Pitkänen, Merja
Sidosasu kovakantinen
ISBN 9789524757782
Ilmestymisvuosi 2015
Alkuteos The work of leaders
Tilausnumero 8351420
Asiasanat hyvät käytännöt, johtajat, johtajuus, johtaminen, sitouttaminen, sitoutuminen, tietokirjallisuus, visiot, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 8351420

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Johtamisen parhaat käytännöt

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot