Johtamispelin voittaminen - Tero J. Kauppinen

gasellimaisen ketteryyden pelikirja : Winning the game

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

71,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Kauppinen, Tero J.
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 300

Lisätiedot

JOHTAMINEN ON AVAIN OTTELUN VOITTAMISEEN Harrastaa voi kuka tahansa ja nauttia pelailusta. Mutta kun kysymyksessä on asiakkaiden menestys, ihmisten elämä ja omistajien rahat, pelaamisen on tähdättävä voittamiseen. Otteluvoiton ratkaisee kokonaisuus. Se tehdään voittamalla yksittäiset vuorot ja erät, peli kerrallaan. OTTELUN VOITTAMINEN -WINNING THE GAME- Kirja on kirjoitettu johtamisen ulkopelien voittamisesta, jotka ovat avain koko ottelun voittamiseen. Johtamispelin VOITTAMINEN hahmottaa strategisen pelinäkemyksen kehittämisen sekä yhdeksän muuta tärkeintä peliä miten niitä kannattaa pelata ja miten ei. Kirja perustuu laajaan tutkimukseen ja sen jälkeen yli vuoden prosessiin, jossa 158 co-creatoria antoi panoksensa. KIRJOITTAJASTA Johtamispelin VOITTAMINEN on Tero J. Kauppisen 15. kirja. Se on pari aikaisemmin ilmestyneelle Johtamisen PELIKIRJAlle, joka keskittyy johtamisen sisäpeliin. Johtamisen tutkijana ja kehittäjänä, kansainvälisenä johdon konsulttina Kauppisen 40 vuoden kokemuksen voi nähdä ja kokea tekstiä lukiessa.

Lisätiedot

Kuvaus JOHTAMINEN ON AVAIN OTTELUN VOITTAMISEEN Harrastaa voi kuka tahansa ja nauttia pelailusta. Mutta kun kysymyksessä on asiakkaiden menestys, ihmisten elämä ja omistajien rahat, pelaamisen on tähdättävä voittamiseen. Otteluvoiton ratkaisee kokonaisuus. Se tehdään voittamalla yksittäiset vuorot ja erät, peli kerrallaan. OTTELUN VOITTAMINEN -WINNING THE GAME- Kirja on kirjoitettu johtamisen ulkopelien voittamisesta, jotka ovat avain koko ottelun voittamiseen. Johtamispelin VOITTAMINEN hahmottaa strategisen pelinäkemyksen kehittämisen sekä yhdeksän muuta tärkeintä peliä miten niitä kannattaa pelata ja miten ei. Kirja perustuu laajaan tutkimukseen ja sen jälkeen yli vuoden prosessiin, jossa 158 co-creatoria antoi panoksensa. KIRJOITTAJASTA Johtamispelin VOITTAMINEN on Tero J. Kauppisen 15. kirja. Se on pari aikaisemmin ilmestyneelle Johtamisen PELIKIRJAlle, joka keskittyy johtamisen sisäpeliin. Johtamisen tutkijana ja kehittäjänä, kansainvälisenä johdon konsulttina Kauppisen 40 vuoden kokemuksen voi nähdä ja kokea tekstiä lukiessa.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja VIA Group/VIA-kirjat
Tekijä Kauppinen, Tero J.
Valokuvaaja Laitinen, Jyri
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 300
ISBN 9789526789224
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8357304
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat johtaminen, ketterät menetelmät, liiketoimintaympäristö, liikkeenjohto, muutos, muutosjohtaminen, organisaatiot, tietokirjallisuus, yritykset, yritysstrategiat, Johtamisetn tekniikka ja menet
Alanimike 8357304

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Johtamispelin voittaminen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot