Juhlasormikkaat - Anne Bäcklund

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

34,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Bäcklund, Anne
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2018
  • Sivut: 158

Lisätiedot

Karjalaisen Koiviston pitäjän alueella kukoisti 1800-luvulla rikas sormikasmallisto. Upeat, yksityiskohdissaan runsaat sormikkaat ovat kuin neulottuja koruja. Kirjavat nauhat ja sormenpäihin liitetyt tupsut korostivat sormikkaiden hienoutta - tupsut sormissa ei tehty työtä. Anne Bäcklundin Juhlasormikkaat - Kirjoneulekäsineitä Koivistolta (Maahenki 2018) esittelee tämän rikkaan perinteen ja antaa sormikkaisiin tarkat ohjeet. Bäcklund on neulonut museo- ja muista lähteistä löytämänsä mallit mahdollisimman tarkasti alkuperäisessä asussa. Juhlasormikkaisiin tarvitaan värikkäät langat, ohuet puikot ja rauhallinen hetki! Kirja sopii neulomisen perustaidot jo osaaville sekä haasteita haluaville neulojille.

Lisätiedot

Kuvaus Karjalaisen Koiviston pitäjän alueella kukoisti 1800-luvulla rikas sormikasmallisto. Upeat, yksityiskohdissaan runsaat sormikkaat ovat kuin neulottuja koruja. Kirjavat nauhat ja sormenpäihin liitetyt tupsut korostivat sormikkaiden hienoutta - tupsut sormissa ei tehty työtä. Anne Bäcklundin Juhlasormikkaat - Kirjoneulekäsineitä Koivistolta (Maahenki 2018) esittelee tämän rikkaan perinteen ja antaa sormikkaisiin tarkat ohjeet. Bäcklund on neulonut museo- ja muista lähteistä löytämänsä mallit mahdollisimman tarkasti alkuperäisessä asussa. Juhlasormikkaisiin tarvitaan värikkäät langat, ohuet puikot ja rauhallinen hetki! Kirja sopii neulomisen perustaidot jo osaaville sekä haasteita haluaville neulojille.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Maahenki
Tekijä Bäcklund, Anne
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 158
ISBN 9789523011465
Ilmestymisvuosi 2018
Tilausnumero 8481910
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat Karjala, kirjoneuleet, Koivisto, käsineet, käsityömallit, käsityöperinne, käsityöt, luovutetut alueet, neuletyöt, neulonta, tekniikka, tietokirjallisuus, Käsityö, kotiteollisuus
Alanimike 8481910

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Juhlasormikkaat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot