Jumalan karitsa - Benny Hinn

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

22,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Hinn, Benny
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2004
  • Sivut: 142

Lisätiedot

Katso, Jumalan Karitsa, joka pois ottaa maailman synnin! BENNY HINN jakaa kanssamme sen, mitä hän on oivaltanut pelastussuunnitelman keskeisimmästä totuudesta - Jumalan Karitsasta. Ensimmäisestä Mooseksen Kirjasta Ilmestyskirjaan muodostuu hämmästyttävä kertomus - Jumalan Karitsa yhdistää vanhan ja uuden, kuluneen historian yhtä hyvin kuin tulevaisuuden profetiat. Koko Vanha testamentti viittaa Jumalan Karitsan äärimmäiseen uhriin ja sen seurauksiin. Siksi yksin Jumalan Karitsa on riittävä vastaus elämän tärkeimmissä kysymyksissä. "Kolmekymmentä vuotta ovat kestäneet Golgatan ristin työtä koskevat tutkimukseni. Sydämeni suurin toive on, että tämä toistaiseksi merkittävin kirjani auttaisi jokaista uskovaa kokemaan suuria uudistuksia suhteessa ristiin ja sillä kuolevaan Jumalan Karitsaan." Benny Hinn esittelee perustavaa laatua olevia oivalluksia Jumalan Karitsasta. Lukiessasi tätä kirjaa paneudut seuraaviin tutkimusalueisiin: Jumalan Karitsa 332 Raamatun ennustuksessa * 21 merkittävää ilmestystä pääsiäisen ja ristin äärellä * Jumalan Karitsa paljastettuna Israelin seitsemässä Jumalan juhlassa * Jokaisen kristityn oma risti * Seitsemän suunnatonta siunausta veren ja ristin kautta ym. Benny Hinn on aikamme tunnetuimpia evankelistoja. Miljoonaluokkia olevat kuulijajoukot kerääntyvät hänen kampanjoihinsa. Kirjan ilmestymisen aikoina Intiassa ja Filippiineillä valmistaudutaan yhteensä kymmenen miljoonan ihmisen saapumiseen kokousareenoille. Hänen päivittäinen Jumalan voimaa korottava tv- ohjelmansa nähdään yli 190 maassa ja valtamerten saarilla. Yksikään julistaja ei ole koskaan tavoittanut koko asutettua maanpiiriä kuten Benny Hinnin monisäikeinen palvelutyö.

Lisätiedot

Kuvaus Katso, Jumalan Karitsa, joka pois ottaa maailman synnin! BENNY HINN jakaa kanssamme sen, mitä hän on oivaltanut pelastussuunnitelman keskeisimmästä totuudesta - Jumalan Karitsasta. Ensimmäisestä Mooseksen Kirjasta Ilmestyskirjaan muodostuu hämmästyttävä kertomus - Jumalan Karitsa yhdistää vanhan ja uuden, kuluneen historian yhtä hyvin kuin tulevaisuuden profetiat. Koko Vanha testamentti viittaa Jumalan Karitsan äärimmäiseen uhriin ja sen seurauksiin. Siksi yksin Jumalan Karitsa on riittävä vastaus elämän tärkeimmissä kysymyksissä. "Kolmekymmentä vuotta ovat kestäneet Golgatan ristin työtä koskevat tutkimukseni. Sydämeni suurin toive on, että tämä toistaiseksi merkittävin kirjani auttaisi jokaista uskovaa kokemaan suuria uudistuksia suhteessa ristiin ja sillä kuolevaan Jumalan Karitsaan." Benny Hinn esittelee perustavaa laatua olevia oivalluksia Jumalan Karitsasta. Lukiessasi tätä kirjaa paneudut seuraaviin tutkimusalueisiin: Jumalan Karitsa 332 Raamatun ennustuksessa * 21 merkittävää ilmestystä pääsiäisen ja ristin äärellä * Jumalan Karitsa paljastettuna Israelin seitsemässä Jumalan juhlassa * Jokaisen kristityn oma risti * Seitsemän suunnatonta siunausta veren ja ristin kautta ym. Benny Hinn on aikamme tunnetuimpia evankelistoja. Miljoonaluokkia olevat kuulijajoukot kerääntyvät hänen kampanjoihinsa. Kirjan ilmestymisen aikoina Intiassa ja Filippiineillä valmistaudutaan yhteensä kymmenen miljoonan ihmisen saapumiseen kokousareenoille. Hänen päivittäinen Jumalan voimaa korottava tv- ohjelmansa nähdään yli 190 maassa ja valtamerten saarilla. Yksikään julistaja ei ole koskaan tavoittanut koko asutettua maanpiiriä kuten Benny Hinnin monisäikeinen palvelutyö.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Kuva ja Sana
Tekijä Hinn, Benny
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 142
ISBN 9515851319
Ilmestymisvuosi 2004
Alkuteos The lamb of God
Painos 1
Tilausnumero 8288421
Asiasanat juhlat, juutalaiset, pelastus, profetiat, raamatuntulkinta, sovitus (uskonto), tietokirjallisuus, Kristosofia Jeesuksen elämä
Alanimike 8288421

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Jumalan karitsa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot