Jumalan rakkauden ilmestys - Juliana Norwichlainen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

20,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Norwichlainen, Juliana
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 279

Lisätiedot

Englantilainen Juliana Norwichlainen (1342 - n. 1416) oli keskiajan suuri mystikko ja näkijä. Hän sai noin kolmikymmenvuotiaana sairausvuoteella ilmestyksiä, joista alkoi uusi vaihe hänen hengellisessä elämässään. Juliana vetäytyi erakkomajaan ja kirjoitti näkynsä muistiin. Hänen merkittävyytensä perustuu hänen kykyynsä ilmaista selkeästi vaikeitakin teologisia ajatuskulkuja. Hän kuvaa syvää yhteyttään Jumalaan läheisen ja kotoisan rakkauden ilmentymänä. Tällä rakkaudella hän lohdutti myös aikalaisiaan. Julianan Herralta kuulemat sanat asioiden kääntymisestä hyväksi ovat yhä tunnetut: "Kaikki kääntyy hyväksi, kaikki kääntyy hyväksi, kaikenlaiset asiat kääntyvät hyväksi." Kirja kuuluu Hengen tie -sarjaan.

Lisätiedot

Kuvaus Englantilainen Juliana Norwichlainen (1342 - n. 1416) oli keskiajan suuri mystikko ja näkijä. Hän sai noin kolmikymmenvuotiaana sairausvuoteella ilmestyksiä, joista alkoi uusi vaihe hänen hengellisessä elämässään. Juliana vetäytyi erakkomajaan ja kirjoitti näkynsä muistiin. Hänen merkittävyytensä perustuu hänen kykyynsä ilmaista selkeästi vaikeitakin teologisia ajatuskulkuja. Hän kuvaa syvää yhteyttään Jumalaan läheisen ja kotoisan rakkauden ilmentymänä. Tällä rakkaudella hän lohdutti myös aikalaisiaan. Julianan Herralta kuulemat sanat asioiden kääntymisestä hyväksi ovat yhä tunnetut: "Kaikki kääntyy hyväksi, kaikki kääntyy hyväksi, kaikenlaiset asiat kääntyvät hyväksi." Kirja kuuluu Hengen tie -sarjaan.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Norwichlainen, Juliana
Kääntäjä Rissanen, Paavo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 279
ISBN 9789522881335
Ilmestymisvuosi 2014
Alkuteos A revelation of love
Painos 2 2. p
Tilausnumero 8348931
Asiasanat 1300-luku, erakot, hartauskirjat, henkilöhistoria, Jumala, kristinusko, mystiikka, mystikot, myöhäiskeskiaika, naiset, rakkaus, tietokirjallisuus, Kirstillinen hartauskirjallisu
Alanimike 8348931

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Jumalan rakkauden ilmestys

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot