Jutan voimakirja - Jutta Gustafsberg

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Gustafsberg, Jutta
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 167

Lisätiedot

Jutan henkilökohtainen kasvutarina: omat opit ja parhaat vinkit. Miten ihmisestä tulee johtava fitness-asiantuntija, menestynyt yrittäjä ja rakastettu tv-tähti? Mitä on Jutan henkisen ja fyysisen vahvuuden takana? Tarvitaan vaiheikas elämä, paljon oppimista erehdysten kautta ja vankkumaton usko myönteisyyteen. Tärkeintä on ryhtyä toimeen, halusi sitten saavuttaa mitä tahansa. Lukuisien ihmisen elämän muuttanut Jutta Gustafsberg paljastaa kirjassaan oman hyvinvointinsa ja menestyksensä salaisuudet. Jos kaipaat elämääsi muutosta, seuraa Jutan esimerkkiä! Mukana parhaat kotijumppaohjeet ja top 10 -kuntosaliohjeet sekä ravitsemustietoa.

Lisätiedot

Kuvaus Jutan henkilökohtainen kasvutarina: omat opit ja parhaat vinkit. Miten ihmisestä tulee johtava fitness-asiantuntija, menestynyt yrittäjä ja rakastettu tv-tähti? Mitä on Jutan henkisen ja fyysisen vahvuuden takana? Tarvitaan vaiheikas elämä, paljon oppimista erehdysten kautta ja vankkumaton usko myönteisyyteen. Tärkeintä on ryhtyä toimeen, halusi sitten saavuttaa mitä tahansa. Lukuisien ihmisen elämän muuttanut Jutta Gustafsberg paljastaa kirjassaan oman hyvinvointinsa ja menestyksensä salaisuudet. Jos kaipaat elämääsi muutosta, seuraa Jutan esimerkkiä! Mukana parhaat kotijumppaohjeet ja top 10 -kuntosaliohjeet sekä ravitsemustietoa.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja WSOY
Tekijä Gustafsberg, Jutta
Valokuvaaja Kulmala, Elise - Tiainen, Saku
Toimittaja Tanskanen, Elina
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 167
ISBN 9789510412695
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 7920281
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat fyysinen kunto, harjoittelu, henkinen hyvinvointi, ihmissuhteet, kuntoliikunta, lihaskunto, menestyminen, painonhallinta, ravitsemus, tietokirjallisuus, Henk.koht.terveydenhoito
Alanimike 7920281

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Jutan voimakirja

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot