K-18 - Henna Saarinen

suorempia vastauksia suurempiin kysymyksiin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

20,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Saarinen, Henna - Lehtonen, Juha
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 234

Lisätiedot

Aikuisuus on ihanaa ja pelottavaa. Toinen toistaan suuremmat kysymykset piinaavat, eivätkä mustavalkoiset vastaukset riitä. Tulevaisuudensuunnitelmat, ihmissuhteiden solmiminen, moraaliset valinnat, kutsumuksen löytäminen ja oman jumalasuhteen pohtiminen ovat arkipäivää. Henna Saarinen ja Juha Lehtonen ovat saaneet elää monien nuorten aikuisten rinnalla, kun he ovat pohtineet näitä kysymyksiä. Tässä kirjassa on vastauksia vaikeimpiin niistä. Ennen kaikkea kirja haastaa etsimään ja löytämään, elämään uskoa todeksi ja rakastamaan täysillä.

Lisätiedot

Kuvaus Aikuisuus on ihanaa ja pelottavaa. Toinen toistaan suuremmat kysymykset piinaavat, eivätkä mustavalkoiset vastaukset riitä. Tulevaisuudensuunnitelmat, ihmissuhteiden solmiminen, moraaliset valinnat, kutsumuksen löytäminen ja oman jumalasuhteen pohtiminen ovat arkipäivää. Henna Saarinen ja Juha Lehtonen ovat saaneet elää monien nuorten aikuisten rinnalla, kun he ovat pohtineet näitä kysymyksiä. Tässä kirjassa on vastauksia vaikeimpiin niistä. Ennen kaikkea kirja haastaa etsimään ja löytämään, elämään uskoa todeksi ja rakastamaan täysillä.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Päivä
Tekijä Saarinen, Henna - Lehtonen, Juha
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 234
ISBN 9789524756013
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8351339
Asiasanat aikuisuus, elämäntaito, ihmissuhteet, Jumala, kristillinen etiikka, kristillisyys, kutsumus, nuoret aikuiset, oppaat (teokset), parisuhde, tietokirjallisuus, usko, Elämänfilosofia Elämäntieto
Alanimike 8351339

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: K-18

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot