Kaiken lisäksi nainen - Marja-Leena Juntunen

Ellen Urhon ammatillinen elämäkerta

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

44,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Juntunen, Marja-Leena
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 276

Lisätiedot

Kirjassa tarkastellaan musiikkikasvatuksen ja musiikkialan monipuolisen vaikuttajan Ellen Helevuo-Urhon (s. 1920) ammatillista elämäkertaa - hänen toimintaansa musiikkipedagogina sekä yhteiskunnallisena ja kansain välisenä vaikuttajana suomalaisen musiikkikasvatuksen lähihistorian jatkumon näkökulmasta. Kirjassa pyritään kuvaamaan Ellen Urhon musiikkikasvatuksellista ajattelua sekä kartoittamaan musiikkikasvatuksen ja sen korkeakouluopetuksen, erityisesti Sibelius- Akatemian, lähihistoriaa niin sisällöllisesti kuin institutionaalisesti, ja näin tiedostamaan paremmin nykyisten käytäntöjen ajatuksellista ja ideologista taustaa. Kirja sisältää kuvauksia ja tarinoita Ellenin värikkäästä työelämästä, jossa yllättävät käänteet ja lukuisat kohtaamiset nivoutuvat osaksi hänen elämänsä portaikkoa. Ellenin elämäkerran kuvaukset avaavat näköalan moneen musiikkikasvatuksen lähihistorian maisemaan. Tarinat kertovat ansioituneesta, työlleen omistautuneesta ja sitä koko sydämestään tekevästä ihmisestä. Ellen Urho on tehnyt historiaa olemalla useissa työtehtävissään ja luottamustoimissaan ensimmäinen tai joukon ainoa nainen. Hän jää historiaan Sibelius-Akatemian ainoana naisrehtorina sekä musiikkikasvatuksen ainoan maailmanlaajuisen järjestön ISMEn ensimmäisenä naispresidenttinä.

Lisätiedot

Kuvaus Kirjassa tarkastellaan musiikkikasvatuksen ja musiikkialan monipuolisen vaikuttajan Ellen Helevuo-Urhon (s. 1920) ammatillista elämäkertaa - hänen toimintaansa musiikkipedagogina sekä yhteiskunnallisena ja kansain välisenä vaikuttajana suomalaisen musiikkikasvatuksen lähihistorian jatkumon näkökulmasta. Kirjassa pyritään kuvaamaan Ellen Urhon musiikkikasvatuksellista ajattelua sekä kartoittamaan musiikkikasvatuksen ja sen korkeakouluopetuksen, erityisesti Sibelius- Akatemian, lähihistoriaa niin sisällöllisesti kuin institutionaalisesti, ja näin tiedostamaan paremmin nykyisten käytäntöjen ajatuksellista ja ideologista taustaa. Kirja sisältää kuvauksia ja tarinoita Ellenin värikkäästä työelämästä, jossa yllättävät käänteet ja lukuisat kohtaamiset nivoutuvat osaksi hänen elämänsä portaikkoa. Ellenin elämäkerran kuvaukset avaavat näköalan moneen musiikkikasvatuksen lähihistorian maisemaan. Tarinat kertovat ansioituneesta, työlleen omistautuneesta ja sitä koko sydämestään tekevästä ihmisestä. Ellen Urho on tehnyt historiaa olemalla useissa työtehtävissään ja luottamustoimissaan ensimmäinen tai joukon ainoa nainen. Hän jää historiaan Sibelius-Akatemian ainoana naisrehtorina sekä musiikkikasvatuksen ainoan maailmanlaajuisen järjestön ISMEn ensimmäisenä naispresidenttinä.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Sibelius-Akatemia
Tekijä Juntunen, Marja-Leena
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 2341-8257
Sivumäärä 276
ISBN 9789525959529
Ilmestymisvuosi 2013
Tilausnumero 8355797
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat International Society for Music Education, musiikinopettajat, musiikkikasvatus, musiikkikorkeakoulut, musiikkioppilaitokset, musiikkipedagogiikka, musiikkipedagogit, professorit, rehtorit, Sibelius-Akatemia, tietokirjallisuus, Länsimaisen taidemus.edusta
Alanimike 8355797

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kaiken lisäksi nainen

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot