Kaikille avoimeen kouluun - Timo Saloviita

erilaiset oppilaat tavallisella luokalla

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

40,15 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Saloviita, Timo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 253

Lisätiedot

Kaikille avoin koulu toivottaa jokaisen lapsen tervetulleeksi tavalliselle luokalle, jossa hän voi vammastaan tai oppimisvaikeudestaan huolimatta käydä koulua hyväksyttynä ja tasaveroisena ikätovereidensa joukossa. Tässä kirjassa kerrotaan, miten tuo tavoite voidaan käytännössä toteuttaa. Kirja on tarkoitettu käytännönläheiseksi oppaaksi. Kiireinen opettaja löytää helposti sen sivuilta vinkkejä, jotka auttavat häntä sovittamaan yhteen erilaisten oppilaiden tarpeet omassa luokassaan. Kirjalla on rohkaisevaa puhuttavaa myös vanhemmille, jotka miettivät vammaisen lapsensa koulunkäyntiä tavallisella luokalla.

Lisätiedot

Kuvaus Kaikille avoin koulu toivottaa jokaisen lapsen tervetulleeksi tavalliselle luokalle, jossa hän voi vammastaan tai oppimisvaikeudestaan huolimatta käydä koulua hyväksyttynä ja tasaveroisena ikätovereidensa joukossa. Tässä kirjassa kerrotaan, miten tuo tavoite voidaan käytännössä toteuttaa. Kirja on tarkoitettu käytännönläheiseksi oppaaksi. Kiireinen opettaja löytää helposti sen sivuilta vinkkejä, jotka auttavat häntä sovittamaan yhteen erilaisten oppilaiden tarpeet omassa luokassaan. Kirjalla on rohkaisevaa puhuttavaa myös vanhemmille, jotka miettivät vammaisen lapsensa koulunkäyntiä tavallisella luokalla.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Saloviita, Timo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 253
ISBN 9789524513906
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 3. uud. p
Tilausnumero 8449962
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat erilaisuus, erityisopetus, erityispedagogiikka, inkluusio, integraatio, K-kirjat, koulu, koulunkäynti, opetus, opetussuunnitelmat, opetustavoitteet, oppilaat, vammaiset, yksilöllisyys, Erityisopetus, erityiskasvatus
Alanimike 8449962

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kaikille avoimeen kouluun

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot