Kameli neulansilmästä - Lauri Thurèn

Jeesuksen vertaukset puhtaalta pöydältä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

25,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Thurèn, Lauri
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 251

Lisätiedot

Jeesuksen vertaukset ovat maailman tunnetuimpia, rakastetuimpia ja eniten selitettyjä kertomuksia. Niillä on ollut suunnaton vaikutus ihmisten ajatteluun ja kulttuuriin. Taide, musiikki ja länsimainen maailmankatsomus ovat saaneet niistä monenlaisia vaikutteita. Ennen kaikkea vertaukset ovat muovanneet kristillistä uskoa ja kuvaa Jumalasta. Vuosisatojen saatossa vertausten päälle on kertynyt monitasoinen tulkintojen kerrostuma. Tässä teoksessa Lauri Thuren kysyy, miltä vertaukset maistuvat sellaisinaan, kun niihin ei lisätä mitään eikä niistä oteta mitään pois.

Lisätiedot

Kuvaus Jeesuksen vertaukset ovat maailman tunnetuimpia, rakastetuimpia ja eniten selitettyjä kertomuksia. Niillä on ollut suunnaton vaikutus ihmisten ajatteluun ja kulttuuriin. Taide, musiikki ja länsimainen maailmankatsomus ovat saaneet niistä monenlaisia vaikutteita. Ennen kaikkea vertaukset ovat muovanneet kristillistä uskoa ja kuvaa Jumalasta. Vuosisatojen saatossa vertausten päälle on kertynyt monitasoinen tulkintojen kerrostuma. Tässä teoksessa Lauri Thuren kysyy, miltä vertaukset maistuvat sellaisinaan, kun niihin ei lisätä mitään eikä niistä oteta mitään pois.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Thurèn, Lauri
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 251
ISBN 9789522882073
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8348960
Asiasanat evankeliumit, Luukkaan evankeliumi, Raamattu, raamatuntulkinta, tietokirjallisuus, vertaukset, Uusi Testamentti
Alanimike 8348960

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kameli neulansilmästä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot