Kärlekens gåva -

biskoparnas uttalande om familj, äktenskap och sexualitet

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

19,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: ruotsi
  • Vuosi: 2008
  • Sivut: 110

Lisätiedot

Finländska hem är ganska olika men förväntningar på familjelivet är överraskande likadana. Vi förväntar oss kärlek av våra närmaste, vi sätter värde på den trygghet som en familj kan ge oss och vi önskar en god uppväxtmiljö för våra barn. Hur skall vi fortsätta då våra förhoppningar och vardagen kolliderar? Kyrkan vill stå vid människans sida då hon strävar att nå ett gott liv. I sitt uttalande betonar biskoparna att kärlek, sexualitet, äktenskap och barn är Guds goda gåvor. Deras budskap till människor som kämpar med olika utmaningar är hoppingivande: Kärlek som håller och ett lyckligt familjeliv är möjliga också i dag. Karriär, utseende och medvetenhet om de nyaste trenderna behövs inte för att skapa ett gott och tryggt hem. Ett vanligt liv är nog.

Lisätiedot

Kuvaus Finländska hem är ganska olika men förväntningar på familjelivet är överraskande likadana. Vi förväntar oss kärlek av våra närmaste, vi sätter värde på den trygghet som en familj kan ge oss och vi önskar en god uppväxtmiljö för våra barn. Hur skall vi fortsätta då våra förhoppningar och vardagen kolliderar? Kyrkan vill stå vid människans sida då hon strävar att nå ett gott liv. I sitt uttalande betonar biskoparna att kärlek, sexualitet, äktenskap och barn är Guds goda gåvor. Deras budskap till människor som kämpar med olika utmaningar är hoppingivande: Kärlek som håller och ett lyckligt familjeliv är möjliga också i dag. Karriär, utseende och medvetenhet om de nyaste trenderna behövs inte för att skapa ett gott och tryggt hem. Ett vanligt liv är nog.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 110
ISBN 9789516078109
Ilmestymisvuosi 2008
Painos 1
Tilausnumero 8338290
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat avioliitto, evankelis-luterilainen kirkko, kristillinen etiikka, perhe, perhe-elämä, rakkaus, seksuaalisuus, sukupuolimoraali, tietokirjallisuus, vanhemmuus, Kristillinen etiikka
Alanimike 8338290

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kärlekens gåva

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot