Kasvatus on taidetta - Marja Dahlström

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

62,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Dahlström, Marja - Teräsvirta, Marikki
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 196

Lisätiedot

Steinerkoulu on maailman ensimmäinen yhtenäiskoulu, joka viettää kansainvälisesti 95. juhlavuottaan tänä vuonna ja kansallisesti 60-vuotissyntymäpäiviään ensi vuonna. Näiden merkkivuosien taiteessa ilmestyy maamme ensimmäinen laaja esittely steinerpedagogiikan ydinkohdista Osuuskuta Ciriksen kustantamana. Tiedollisen opetuksen ohella steinerkoulun tavoitteena on tukea sitä, että oppilaat voivat löytää kokonaispersoonallisuutensa voimavarat. Sen myötä opetus nähdään luovana prosessina ja opettaja opetustaiteilijana. Tällä tarkoitetaan sitä, että opettaja muuntaa opetuksensa eläväksi, koskettavaksi ja merkitykselliseksi, sanalla sanoen opetustaiteeksi. Kirjan kirjoittajat Marja Dahlström ja Marikki Teräsvirta ovat kaksi kokenutta ja näkemyksellistä steinerkoulun opettajaa. He kuvaavat oman kokemuksensa ja työnsä perustalta steinerpedagogiikan ydinkohtia tutkivalla ja omakohtaisella otteella. Modernissa teknistyneessä ajassamme he puolustavat erityisesti taiteen ja taiteellisen lähestymistavan tärkeyttä pedagogiikalle ja didaktiikalle.

Lisätiedot

Kuvaus Steinerkoulu on maailman ensimmäinen yhtenäiskoulu, joka viettää kansainvälisesti 95. juhlavuottaan tänä vuonna ja kansallisesti 60-vuotissyntymäpäiviään ensi vuonna. Näiden merkkivuosien taiteessa ilmestyy maamme ensimmäinen laaja esittely steinerpedagogiikan ydinkohdista Osuuskuta Ciriksen kustantamana. Tiedollisen opetuksen ohella steinerkoulun tavoitteena on tukea sitä, että oppilaat voivat löytää kokonaispersoonallisuutensa voimavarat. Sen myötä opetus nähdään luovana prosessina ja opettaja opetustaiteilijana. Tällä tarkoitetaan sitä, että opettaja muuntaa opetuksensa eläväksi, koskettavaksi ja merkitykselliseksi, sanalla sanoen opetustaiteeksi. Kirjan kirjoittajat Marja Dahlström ja Marikki Teräsvirta ovat kaksi kokenutta ja näkemyksellistä steinerkoulun opettajaa. He kuvaavat oman kokemuksensa ja työnsä perustalta steinerpedagogiikan ydinkohtia tutkivalla ja omakohtaisella otteella. Modernissa teknistyneessä ajassamme he puolustavat erityisesti taiteen ja taiteellisen lähestymistavan tärkeyttä pedagogiikalle ja didaktiikalle.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Osuuskunta Ciris
Tekijä Dahlström, Marja - Teräsvirta, Marikki
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 196
ISBN 9789527001042
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8357608
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat kasvatus, kasvatusfilosofia, koti, koulu, koulukasvatus, kouluyhteisö, luovuus, opetus, opetusmenetelmät, oppimisympäristö, Steiner-koulut, Steiner-pedagogiikka, taiteet, tieteet, tietokirjallisuus, yhteistyö, Kasvatus, opetus, kasvatustied
Alanimike 8357608

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kasvatus on taidetta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot