Kateus työelämässä -

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

51,10 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2013
  • Sivut: 208

Lisätiedot

Tuskin kukaan on välttynyt elämänsä aikana kokemasta kateuden tunnetta. Hyvin moni on myös kokenut joutuneensa kateuden kohteeksi. Saako kateudesta voimaa vai onko se aina tuhoavaa? Työelämän epävarmuus luo otollista maaperää kateudelle. Palkkiojärjestelmät, pätkätyöt ja irtisanomisuhka saavat aikaan kilpailua oman aseman varmistamiseksi. Kateus voi olla myös kiusaamisen muoto. Tämä kirja kuvaa kateutta tunteena, ilmiönä ja erilaisina käyttäytymismuotoina. Kirja auttaa tiedostamaan ja ymmärtämään kateuden synnyttämää käyttäytymistä. Se tarjoaa myös keinoja kateuden lievittämiseksi ja kitkemiseksi.

Lisätiedot

Kuvaus Tuskin kukaan on välttynyt elämänsä aikana kokemasta kateuden tunnetta. Hyvin moni on myös kokenut joutuneensa kateuden kohteeksi. Saako kateudesta voimaa vai onko se aina tuhoavaa? Työelämän epävarmuus luo otollista maaperää kateudelle. Palkkiojärjestelmät, pätkätyöt ja irtisanomisuhka saavat aikaan kilpailua oman aseman varmistamiseksi. Kateus voi olla myös kiusaamisen muoto. Tämä kirja kuvaa kateutta tunteena, ilmiönä ja erilaisina käyttäytymismuotoina. Kirja auttaa tiedostamaan ja ymmärtämään kateuden synnyttämää käyttäytymistä. Se tarjoaa myös keinoja kateuden lievittämiseksi ja kitkemiseksi.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Toimittaja Vesterinen, Pirkko-Liisa
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 208
ISBN 9789524515917
Ilmestymisvuosi 2013
Painos 1
Kohderyhmä Ammatillinen koulutus
Tilausnumero 8449983
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat henkinen hyvinvointi, ihmissuhteet, kateus, K-kirjat, psykodynamiikka, työelämä, työhyvinvointi, työilmapiiri, työyhteisöt, Työ, työelämä
Alanimike 8449983

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kateus työelämässä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot