Katsommeko - näemmekö? - Inkeri Sava

luovuudesta, taiteesta ja visuaalisesta kulttuurista

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

40,15 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Sava, Inkeri
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 215

Lisätiedot

Tämä kirja pohtii kriittisen pedagogiikan hengessä taidekasvatuksen tehtäviä ja sen uusiutuvia sisältöjä. Yhteiskunnan ja kulttuurin tilan näkeminen on kasvatuksen edellytys. Samalla yhteiskunnan on oltava myös kriittisen taidekasvatuksen kohde: hyväksymmekö kaiken sen, mitä kehityksen ja muutoksen sekä hyvinvointimme nimissä vaaditaan. Kirja herättää myös kysymään, mikä on se arvo- ja tietoteoreettinen pohja, jolle ajattelu taidekasvatuksen tärkeästä tehtävästä perustuu. Sisältö antaa paljon niin käytännön opetustyötä tekeville kuin opettajankouluttajille ja opintojaan suorittaville opiskelijoille. Visuaalisen kulttuurin pulmallisten kysymysten pohdinnoillaan teos tarjoaa runsaasti ajattelemisen aihetta myös muille visuaalisen alan ammattilaisille.

Lisätiedot

Kuvaus Tämä kirja pohtii kriittisen pedagogiikan hengessä taidekasvatuksen tehtäviä ja sen uusiutuvia sisältöjä. Yhteiskunnan ja kulttuurin tilan näkeminen on kasvatuksen edellytys. Samalla yhteiskunnan on oltava myös kriittisen taidekasvatuksen kohde: hyväksymmekö kaiken sen, mitä kehityksen ja muutoksen sekä hyvinvointimme nimissä vaaditaan. Kirja herättää myös kysymään, mikä on se arvo- ja tietoteoreettinen pohja, jolle ajattelu taidekasvatuksen tärkeästä tehtävästä perustuu. Sisältö antaa paljon niin käytännön opetustyötä tekeville kuin opettajankouluttajille ja opintojaan suorittaville opiskelijoille. Visuaalisen kulttuurin pulmallisten kysymysten pohdinnoillaan teos tarjoaa runsaasti ajattelemisen aihetta myös muille visuaalisen alan ammattilaisille.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja PS-kustannus
Tekijä Sava, Inkeri
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 215
ISBN 9789524511728
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 8449985
Asiasanat esteettinen kasvatus, kasvatus, K-kirjat, kuvataide, kuvataidekasvatus, luova toiminta, luovuus, luovuuskasvatus, mielikuvitus, osallistaminen, taide, taidekasvatus, visuaalinen kulttuuri, Taide, taidehistoria
Alanimike 8449985

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Katsommeko - näemmekö?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot