Kauppahuone Simolin Porvoossa 155 vuotta - Lasse Nyström

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

26,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Nyström, Lasse
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 132

Lisätiedot

Kirja kertoo Porvoon vanhimmasta kauppahuoneesta ja maamme vanhimpiin kuuluvasta yrityksestä. Simolinin tavaratalo täyttää tänä vuonna virallisesti 155 vuotta ja on tahtonut juhlia tätä tapahtumaa mm. tällä historiikilla. Yritys on kehittynyt vaatimattomasta alusta ensin monipuoliseksi tavarataloksi ja sittemmin merkittäväksi Hattulan kaupunginosassa sijaitsevaksi rakennustarvikeliikkeeksi. Huolimatta vaikeuksista, jotka ovat johtaneet mm. siihen, että on jouduttu luopumaan vanhasta perinteikkäästä Porvoon keskustassa sijaitsevasta tavaratalosta, optimistinen usko tulevaisuuteen on kannustanut yritystä, ja se on säilyttänyt perheyrityksen luonteen. Simolin ei ole ainoastaan liikeyritys vaan myös tärkeä osa Porvoon kulttuuria. Yritys on vanhoille, erityisesti ruotsinkielisille, asiakkaille käsite, joka yhdistetään viihtyvyyteen ja ystävälliseen, asialliseen ja kielitaitoiseen asiakaspalveluun. Liike on ollut vanhoista ajoista tärkeä sosiaalisen kanssakäymisen tyyssija. Simolinilla on viihdytty. Kirja ei ole ainoastaan yrityshistoriikki vaan pyrkii myös antamaan panoksensa Porvoon kulttuurihistoriaan.

Lisätiedot

Kuvaus Kirja kertoo Porvoon vanhimmasta kauppahuoneesta ja maamme vanhimpiin kuuluvasta yrityksestä. Simolinin tavaratalo täyttää tänä vuonna virallisesti 155 vuotta ja on tahtonut juhlia tätä tapahtumaa mm. tällä historiikilla. Yritys on kehittynyt vaatimattomasta alusta ensin monipuoliseksi tavarataloksi ja sittemmin merkittäväksi Hattulan kaupunginosassa sijaitsevaksi rakennustarvikeliikkeeksi. Huolimatta vaikeuksista, jotka ovat johtaneet mm. siihen, että on jouduttu luopumaan vanhasta perinteikkäästä Porvoon keskustassa sijaitsevasta tavaratalosta, optimistinen usko tulevaisuuteen on kannustanut yritystä, ja se on säilyttänyt perheyrityksen luonteen. Simolin ei ole ainoastaan liikeyritys vaan myös tärkeä osa Porvoon kulttuuria. Yritys on vanhoille, erityisesti ruotsinkielisille, asiakkaille käsite, joka yhdistetään viihtyvyyteen ja ystävälliseen, asialliseen ja kielitaitoiseen asiakaspalveluun. Liike on ollut vanhoista ajoista tärkeä sosiaalisen kanssakäymisen tyyssija. Simolinilla on viihdytty. Kirja ei ole ainoastaan yrityshistoriikki vaan pyrkii myös antamaan panoksensa Porvoon kulttuurihistoriaan.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Simolin
Tekijä Nyström, Lasse
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 132
ISBN 9789526702223
Ilmestymisvuosi 2009
Alkuteos Handelshuset Simolin i Borgå 155 år
Painos 1
Tilausnumero 8356677
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat henkilöhistoria, historia, kauppahuoneet, kauppiaat, L. Simolin (yhtiö), liikemiehet, Porvoo, taloushistoria, tavaratalot, tietokirjallisuus, yrityshistoriikit
Alanimike 8356677

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kauppahuone Simolin Porvoossa 155 vuotta

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot