Kauppalassa kasvanut - Matti Pulli

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

36,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Pulli, Matti
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 130

Lisätiedot

Apteekkari Matti Pulli on loistava tarinoiden ja juttujen kertoja. Omintakeisella tyylillään hän saa lukijan ihastumaan tekstiinsä, joka tempaa mukaansa. Matti Pulli on kehittänyt "oman kielensä" murteella höystettynä, jota lukee suu hymyssä ja pilkettä silmänurkassa. Muistatko mitä ovat: Kyöräys, Nurkka-Natu tai Kymmenen tikkua laudalla? Tai millaisia menopelejä ovat: Checker, Studebaker ja Adler? Matti Pullin kolmas kirja on saanut nimen Kauppalassa kasvanut. Kirjassa 1900-luku, erityisesti 1950-luku molemmin puolin, elää Pullin tarkkojen muistikuvien tallentamana. Kauppalan ihmiset, rakennukset ja tapahtumat tulevat lukijalle tutuksi ja tuovat monelle muistoja mieleen: "Voi, isälläkin oli sellainen auto!" tai "Siellähän se talo sijaitsi!" Veijo Lieskiven upea taitto tekee kirjan kuvamaailmasta kiehtovan ja värikkään.

Lisätiedot

Kuvaus Apteekkari Matti Pulli on loistava tarinoiden ja juttujen kertoja. Omintakeisella tyylillään hän saa lukijan ihastumaan tekstiinsä, joka tempaa mukaansa. Matti Pulli on kehittänyt "oman kielensä" murteella höystettynä, jota lukee suu hymyssä ja pilkettä silmänurkassa. Muistatko mitä ovat: Kyöräys, Nurkka-Natu tai Kymmenen tikkua laudalla? Tai millaisia menopelejä ovat: Checker, Studebaker ja Adler? Matti Pullin kolmas kirja on saanut nimen Kauppalassa kasvanut. Kirjassa 1900-luku, erityisesti 1950-luku molemmin puolin, elää Pullin tarkkojen muistikuvien tallentamana. Kauppalan ihmiset, rakennukset ja tapahtumat tulevat lukijalle tutuksi ja tuovat monelle muistoja mieleen: "Voi, isälläkin oli sellainen auto!" tai "Siellähän se talo sijaitsi!" Veijo Lieskiven upea taitto tekee kirjan kuvamaailmasta kiehtovan ja värikkään.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Kustannus HD
Tekijä Pulli, Matti
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 130
ISBN 9789525964011
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8355822
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat historia, kotiseutukuvaukset, Loimaa, muistelmat, paikallishistoriat, tietokirjallisuus, Elämäkerrat muistelmat
Alanimike 8355822

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kauppalassa kasvanut

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot