Kaupungin valo - Inkeri Näätsaari

Turun pääkirjasto Siriuksen korttelissa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

55,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Näätsaari, Inkeri
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 143

Lisätiedot

Inkeri Näätsaaren Kaupungin valo -kirja kertoo, miten unelmat muutetaan todeksi ja ideat toiminnaksi. Turun uudesta pääkirjastosta, kahden vanhan ja yhden uuden talon kokonaisuudesta, on tullut menestystarina, joka kiinnostaa kirjastoammattilaisia, arkkitehteja, poliitikkoja ja monia muita ympäri maailman. Kirja esittelee sanoin ja kuvin Turun uuden pääkirjaston sekä toteutuneena kaupunkilaisten yhteisenä tilana että mittavana ja pitkäkestoisena projektina, jossa paitsi rakennettiin uusi talo ja peruskorjattiin kaksi vanhaa taloa myös uudistettiin kirjaston toimintamalli. Lähes kolmekymmentä vuotta kestänyt hanke on edellyttänyt tekijöiltään näkemyksellisyyttä ja uskoa tulevaisuuteen. Näky tulevasta veti hanketta eteenpäin silloinkin, kun kaikki etenemissuunnat näyttivät mahdottomilta. Kirja kertoo myös hienon tarinan arkkitehtien, kirjastoammattilaisten, insinöörien ja muiden rakentamisen ja sisustamisen ammattilaisten sekä päätöksentekijöiden tuloksellisesta yhteistyöstä yhteiskunnallisesti ja kulttuurin kannalta merkittävän hankkeen toteuttamisessa. Kirjan tekijä, kirjastotoimenjohtaja Inkeri Näätsaari on yksi Turun uuden pääkirjaston keskeisistä tekijöistä.

Lisätiedot

Kuvaus Inkeri Näätsaaren Kaupungin valo -kirja kertoo, miten unelmat muutetaan todeksi ja ideat toiminnaksi. Turun uudesta pääkirjastosta, kahden vanhan ja yhden uuden talon kokonaisuudesta, on tullut menestystarina, joka kiinnostaa kirjastoammattilaisia, arkkitehteja, poliitikkoja ja monia muita ympäri maailman. Kirja esittelee sanoin ja kuvin Turun uuden pääkirjaston sekä toteutuneena kaupunkilaisten yhteisenä tilana että mittavana ja pitkäkestoisena projektina, jossa paitsi rakennettiin uusi talo ja peruskorjattiin kaksi vanhaa taloa myös uudistettiin kirjaston toimintamalli. Lähes kolmekymmentä vuotta kestänyt hanke on edellyttänyt tekijöiltään näkemyksellisyyttä ja uskoa tulevaisuuteen. Näky tulevasta veti hanketta eteenpäin silloinkin, kun kaikki etenemissuunnat näyttivät mahdottomilta. Kirja kertoo myös hienon tarinan arkkitehtien, kirjastoammattilaisten, insinöörien ja muiden rakentamisen ja sisustamisen ammattilaisten sekä päätöksentekijöiden tuloksellisesta yhteistyöstä yhteiskunnallisesti ja kulttuurin kannalta merkittävän hankkeen toteuttamisessa. Kirjan tekijä, kirjastotoimenjohtaja Inkeri Näätsaari on yksi Turun uuden pääkirjaston keskeisistä tekijöistä.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Enostone
Tekijä Näätsaari, Inkeri
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 143
ISBN 9789525960211
Ilmestymisvuosi 2012
Painos 1
Tilausnumero 8355808
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat arkkitehtuuri, hankkeet, kirjastopalvelut, kirjastorakennukset, kirjastot, rakentaminen, sisustus, sisustussuunnittelu, tietokirjallisuus, tilasuunnittelu, toiminnallisuus, Turku, Turun kaupunginkirjasto - Varsinais-Suomen maakuntakirjasto, yleiset kirja
Alanimike 8355808

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kaupungin valo

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot