Kaupunkiviljely - Ulrika Flodin Furås

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

24,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Flodin Furås, Ulrika - Gustafsson, Mattias
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 159

Lisätiedot

Rakenna unelmiesi kaupunkipuutarha ja nauti oman sadon antimista! Parveketta, patiota, kattoa tai terassia voi hyödyntää luomalla niihin oman keittiöpuutarhan ja rauhaisan oleskelupaikan. Kirja tarjoaa neuvoja suunnitteluun, sisustukseen ja viljelyyn sekä yksityiskohtaisia piirustuksia nikkarointia varten: esimerkiksi viljelykaapin, altakastelujärjestelmän tai yrttiportaan rakentamiseen. Rajoitettu tila vaatii puutarhurilta hiukan ylimääräistä suunnittelua, mutta palkitsevana lopputuloksena on ekologiseen kiertokulkuun perustuva viherkeidas. Aurinkoisessa paikassa voi kasvattaa vaikkapa chiliä, paprikaa ja tomaattia ja luoda vehreää tilantuntua isoihin ruukkuihin istutetuilla bambuilla.

Lisätiedot

Kuvaus Rakenna unelmiesi kaupunkipuutarha ja nauti oman sadon antimista! Parveketta, patiota, kattoa tai terassia voi hyödyntää luomalla niihin oman keittiöpuutarhan ja rauhaisan oleskelupaikan. Kirja tarjoaa neuvoja suunnitteluun, sisustukseen ja viljelyyn sekä yksityiskohtaisia piirustuksia nikkarointia varten: esimerkiksi viljelykaapin, altakastelujärjestelmän tai yrttiportaan rakentamiseen. Rajoitettu tila vaatii puutarhurilta hiukan ylimääräistä suunnittelua, mutta palkitsevana lopputuloksena on ekologiseen kiertokulkuun perustuva viherkeidas. Aurinkoisessa paikassa voi kasvattaa vaikkapa chiliä, paprikaa ja tomaattia ja luoda vehreää tilantuntua isoihin ruukkuihin istutetuilla bambuilla.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Otava
Tekijä Flodin Furås, Ulrika - Gustafsson, Mattias
Kääntäjä Bergroth, Riitta
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 159
ISBN 9789511308348
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 8331905
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat kasvinviljely, kaupunkiviljely, kaupunkiympäristö, puutarhanhoito, tietokirjallisuus, Maanviljelys Puutarhanhoito
Alanimike 8331905

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kaupunkiviljely

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot