Kauri Mikkola & siivekkäät ihmeet - Kauri Mikkola

Luonnontutkijan perhos- ja linturetkiä Siperiassa ja Pohjois-Amerikassa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

56,95 €
Toimitusaika-arvio: 7 - 9 päivää
  • Tekijä: Mikkola, Kauri
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 303

Lisätiedot

Luonnontutkijan perhos- ja linturetkiä Siperiassa ja Pohjois-Amerikassa Radion ja TV:n Luontoilloistakin tutun edesmenneen professori Kauri Mikkolan tutkimusmatkoja halki steppien, taigan ja vuoriston. Altain aroilta Baikalille ja Siperian syvimpiin kuusikoihin Ottawan soilta Coloradon vuorille ja Yukonin erämaahan yhdessä maailman luontoasiantuntijoiden kanssa. Runsaasti kuvitettu teos paljastaa arktisten perhosten saloja, arojen lintuja, vuoriston kasvierikoisuuksia - kuvailee selviytymistarinoita vieraalla maalla ja esittelee hyönteistutkijoiden huippuja. Tämä kirja vie sinut mukanaan syvälle luonnon yksityiskohtiin alueille, joille vain harva on päässyt vierailemaan.

Lisätiedot

Kuvaus Luonnontutkijan perhos- ja linturetkiä Siperiassa ja Pohjois-Amerikassa Radion ja TV:n Luontoilloistakin tutun edesmenneen professori Kauri Mikkolan tutkimusmatkoja halki steppien, taigan ja vuoriston. Altain aroilta Baikalille ja Siperian syvimpiin kuusikoihin Ottawan soilta Coloradon vuorille ja Yukonin erämaahan yhdessä maailman luontoasiantuntijoiden kanssa. Runsaasti kuvitettu teos paljastaa arktisten perhosten saloja, arojen lintuja, vuoriston kasvierikoisuuksia - kuvailee selviytymistarinoita vieraalla maalla ja esittelee hyönteistutkijoiden huippuja. Tämä kirja vie sinut mukanaan syvälle luonnon yksityiskohtiin alueille, joille vain harva on päässyt vierailemaan.
Toimitusaika 7 - 9 päivää
Kustantaja Hyönteistarvike Tibiale Oy
Tekijä Mikkola, Kauri
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 303
ISBN 9789526754499
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8357038
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat linnut, luonnontieteilijät, luontomatkailu, matkat, perhoset, Pohjois-Amerikka, Siperia, tietokirjallisuus, Hyönteiset
Alanimike 8357038

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kauri Mikkola & siivekkäät ihmeet

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot