Käy peremmälle - Susan Lang

Maailmanmatkaajan kenttäopas

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

18,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Lang, Susan - Melander, Rochelle
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2016
  • Sivut: 140

Lisätiedot

Käytännön opas maailmalle lähtijälle ja hänen läheisilleen. Kyseessä voi olla tutustumismatka, seurakuntavierailu, työharjoittelu tai jopa muutto, esimerkiksi lähetystyöntekijänä, vieraaseen kulttuuriin. Tämä opas on kirjoitettu ajatellen niin matkalle lähtöä, kohdemaassa oleskelua kuin kotiinpaluuta ajatellen - hyvän Isämme johdatuksessa. Mitä pakata mukaan? Miten perhe saattaa reagoida tilanteeseen? Mikä on olennaisinta matkassa? Mitä vaaroja tiellä voi olla? Miten suhtautua kulttuuriokkiin? Kirja on alun perin Amerikan evankelisluterilaisen kirkon julkaisu, ja nyt se on suomennettu ja muokattu Suomesta lähteville sopivaksi.

Lisätiedot

Kuvaus Käytännön opas maailmalle lähtijälle ja hänen läheisilleen. Kyseessä voi olla tutustumismatka, seurakuntavierailu, työharjoittelu tai jopa muutto, esimerkiksi lähetystyöntekijänä, vieraaseen kulttuuriin. Tämä opas on kirjoitettu ajatellen niin matkalle lähtöä, kohdemaassa oleskelua kuin kotiinpaluuta ajatellen - hyvän Isämme johdatuksessa. Mitä pakata mukaan? Miten perhe saattaa reagoida tilanteeseen? Mikä on olennaisinta matkassa? Mitä vaaroja tiellä voi olla? Miten suhtautua kulttuuriokkiin? Kirja on alun perin Amerikan evankelisluterilaisen kirkon julkaisu, ja nyt se on suomennettu ja muokattu Suomesta lähteville sopivaksi.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Suomen Lähetysseura
Tekijä Lang, Susan - Melander, Rochelle
Kääntäjä Kemppi-Repo, Eeva
Toimittaja Sitze, Bob
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 140
ISBN 9789516244573
Ilmestymisvuosi 2016
Tilausnumero 8338635
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat lähetystyö, matkustaminen, tietokirjallisuus, työharjoittelu, työmatkat (matkustus), työskentely ulkomailla, ulkomaat, vapaaehtoistyö, Kristillinen lähetystyö
Alanimike 8338635

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Käy peremmälle

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot