Kehitysvammaisen seurakuntalaisen osallisuus kirkon kehitysvammatyössä - Tiina Häkkinen

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

42,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Häkkinen, Tiina
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 104

Lisätiedot

"Kyllä se lähtökohta kaikessa toiminnassa on siinä, että otetaan todesta niitten ihmisten kysymykset, joita kohdataan... Minust se on niinku tää ydin, tää henkilökohtainen kohtaaminen - jollakin tavalla, että on se sitten täällä tai siellä tai jollakin matkalla, retkellä." Tämän tutkielman keskeisin tavoite liittyy kehitysvammaisen seurakuntalaisen osallisuuden rakentumiseen ja osallistumisen sekä osallisuuden haasteisiin. Tarkoituksena on tuoda esille kehitysvammaisten seurakuntalaisten osallisuuden tematiikkaa sellaisena kuin seurakuntien ja seurakuntayhtymien kehitysvammatyötä tekevät viranhaltijat siitä ovat haastatteluissa kertoneet. Lisäksi tutkielmassa tarkastellaan ja tehdään näkyväksi kirkon kehitysvammaistyötä sellaisena kuin sitä tämän päivän diakoniatyössä tehdään.

Lisätiedot

Kuvaus "Kyllä se lähtökohta kaikessa toiminnassa on siinä, että otetaan todesta niitten ihmisten kysymykset, joita kohdataan... Minust se on niinku tää ydin, tää henkilökohtainen kohtaaminen - jollakin tavalla, että on se sitten täällä tai siellä tai jollakin matkalla, retkellä." Tämän tutkielman keskeisin tavoite liittyy kehitysvammaisen seurakuntalaisen osallisuuden rakentumiseen ja osallistumisen sekä osallisuuden haasteisiin. Tarkoituksena on tuoda esille kehitysvammaisten seurakuntalaisten osallisuuden tematiikkaa sellaisena kuin seurakuntien ja seurakuntayhtymien kehitysvammatyötä tekevät viranhaltijat siitä ovat haastatteluissa kertoneet. Lisäksi tutkielmassa tarkastellaan ja tehdään näkyväksi kirkon kehitysvammaistyötä sellaisena kuin sitä tämän päivän diakoniatyössä tehdään.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Diakonia-ammattikorkeakoulu
Tekijä Häkkinen, Tiina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1455-9927
Sivumäärä 104
ISBN 9789524931298
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8352067
Asiasanat diakonia, kehitysvammahuolto, kehitysvammaiset, kehitysvammatyö, kirkko, osallisuus, seurakunnat, tietokirjallisuus, Vammaisten huolto
Alanimike 8352067

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kehitysvammaisen seurakuntalaisen osallisuus kirkon kehitysvammatyössä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot