Kehrääjä - Nightjar - Jukka Lilja

Siivet pystyssä - Wings Upright

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

65,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Lilja, Jukka
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2017
  • Sivut: 159

Lisätiedot

Salaperäisen kehrääjän elämä saa lisää valoa tämän kirjan kautta. Kirja perustuu luontokuvaaja Jukka Liljan 35 vuoden kokemukseen lintulajista ja noin puoleentoistasataan pesälöytöön eri puolilta Etelä-Pohjanmaata ja Pohjanmaata. Kirja esittelee linnun kuvin ja kertomuksin, jotka sisältävät uutta tietoa lajista. Se myös korjaa linnusta liikkeellä olevia, osin vääriä uskomuksia. Kirjan tekijä on tehnyt 19 luontodokumenttielokuvaa MTV:lle ja YLE:lle 1980-luvulla. Näistä yhden aiheena oli kehrääjä, Caprimulgus europaeus. Elokuvien teon jälkeen hän on siirtynyt luontovalokuvauksen pariin. - Kehrääjä on ollut kuvauskohteistani ylivoimaisesti erikoisin, kiinnostavin ja haastavin. Se on pitänyt mielenkiintoa yllä vuosi toisensa jälkeen, Lilja kertoo. Kyseessä on poikkeuksellinen lintu monien ominaisuuksiensa johdosta. Lentäviä hyönteisiä pyydystävä, horrostelemaan kykenevä kehrääjä on jäänyt täydellisenä yölintuna monille tuntemattomaksi, myös levinneisyysalueellaan. Kehrääjä - siivet pystyssä tutustuttaa lukijat kehrääjään koskettavalla tavalla. Teos on kuvaelämys niillekin, jotka eivät ole erityisesti innostuneita juuri tästä lintulajista, mutta joita luonto monine ilmiöineen kiehtoo. The mysterious life of the nightjar is described in the book of long-time nature photographer Jukka Lilja. Nightjar - Wings Upright is based upon 35 years of experience of this species, and of about 150 nest sightings around the Ostrobothnia region in Finland. Nightjar - Wings Upright presents the bird by photos and by stories containing completely new information about the species. It also attempts to correct some previous false beliefs about the behaviour of the bird. The book contains 160 pages and around 170 full-color images with both Finnish and English texts.

Lisätiedot

Kuvaus Salaperäisen kehrääjän elämä saa lisää valoa tämän kirjan kautta. Kirja perustuu luontokuvaaja Jukka Liljan 35 vuoden kokemukseen lintulajista ja noin puoleentoistasataan pesälöytöön eri puolilta Etelä-Pohjanmaata ja Pohjanmaata. Kirja esittelee linnun kuvin ja kertomuksin, jotka sisältävät uutta tietoa lajista. Se myös korjaa linnusta liikkeellä olevia, osin vääriä uskomuksia. Kirjan tekijä on tehnyt 19 luontodokumenttielokuvaa MTV:lle ja YLE:lle 1980-luvulla. Näistä yhden aiheena oli kehrääjä, Caprimulgus europaeus. Elokuvien teon jälkeen hän on siirtynyt luontovalokuvauksen pariin. - Kehrääjä on ollut kuvauskohteistani ylivoimaisesti erikoisin, kiinnostavin ja haastavin. Se on pitänyt mielenkiintoa yllä vuosi toisensa jälkeen, Lilja kertoo. Kyseessä on poikkeuksellinen lintu monien ominaisuuksiensa johdosta. Lentäviä hyönteisiä pyydystävä, horrostelemaan kykenevä kehrääjä on jäänyt täydellisenä yölintuna monille tuntemattomaksi, myös levinneisyysalueellaan. Kehrääjä - siivet pystyssä tutustuttaa lukijat kehrääjään koskettavalla tavalla. Teos on kuvaelämys niillekin, jotka eivät ole erityisesti innostuneita juuri tästä lintulajista, mutta joita luonto monine ilmiöineen kiehtoo. The mysterious life of the nightjar is described in the book of long-time nature photographer Jukka Lilja. Nightjar - Wings Upright is based upon 35 years of experience of this species, and of about 150 nest sightings around the Ostrobothnia region in Finland. Nightjar - Wings Upright presents the bird by photos and by stories containing completely new information about the species. It also attempts to correct some previous false beliefs about the behaviour of the bird. The book contains 160 pages and around 170 full-color images with both Finnish and English texts.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Valmiixi
Tekijä Lilja, Jukka
Valokuvaaja Lilja, Jukka
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 159
ISBN 9789525965483
Ilmestymisvuosi 2017
Tilausnumero 8449117
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat birds, elinympäristö, Finland, forest, habitat, kehrääjä, kehrääjälinnut, linnut, lintuharrastus, luonnonvalokuvaus, luonto, metsä, nature, nature photography, nightjars, nocturnal birds, photography, Suomi, tietokirjallisuus, valokuvaajat, valokuvaus, S
Alanimike 8449117
Kieli - lisätieto " - suomi, englanti" -

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kehrääjä - Nightjar

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot