Keittiötarhurin vuosi - Linda Schilen

Oikopolkuja, onnenhetkiä ja rakkaita reseptejä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

35,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Schilen, Linda
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2018
  • Sivut: 167

Lisätiedot

Oikopolkuja, onnenhetkiä ja rakkaita reseptejä Unelmoitko kauniista ja helppohoitoisesta hyötytarhasta? Sellaisesta joka ei tarkoita työleiriä eikä maksa maltaita? Oletko kuullut huhuja, että sellainen on mahdollista? Tai jopa nähnyt onnellisia kotipuutarhureita ympärilläsi aina vain enemmän... Suositun ruotsalaistarhurin Linda Schilenin asiantuntevilla ohjeilla sinäkin voit tehdä unelmistasi totta ja päästä nauttimaan itse kasvatetuista lempiherkuistasi. Osaat valita oikean viljelypaikan ja oikeat kasvit juuri sinulle, luoda sopivan kasvualustan ja vaalia viljelyksiäsi pitkin kasvukautta. Tiedät esimerkiksi, miten toteutat viljelykiertoa niin, että se toimii - miten lannoitat järkevästi ja kuinka tulet toimeen hyötytarhan haittaeläimien kanssa ja jopa hyödyt niistä. Keittiötarhurin vuosi opastaa ja inspiroi niin aloittelevaa kuin kokenuttakin hyötytarhuria runsain vinkein ja niksein ihastuttavalla kuvituksella höystettynä. Kuin kukkana kakussa mukana on Lindan suosikkireseptejä satokauden herkuista.

Lisätiedot

Kuvaus Oikopolkuja, onnenhetkiä ja rakkaita reseptejä Unelmoitko kauniista ja helppohoitoisesta hyötytarhasta? Sellaisesta joka ei tarkoita työleiriä eikä maksa maltaita? Oletko kuullut huhuja, että sellainen on mahdollista? Tai jopa nähnyt onnellisia kotipuutarhureita ympärilläsi aina vain enemmän... Suositun ruotsalaistarhurin Linda Schilenin asiantuntevilla ohjeilla sinäkin voit tehdä unelmistasi totta ja päästä nauttimaan itse kasvatetuista lempiherkuistasi. Osaat valita oikean viljelypaikan ja oikeat kasvit juuri sinulle, luoda sopivan kasvualustan ja vaalia viljelyksiäsi pitkin kasvukautta. Tiedät esimerkiksi, miten toteutat viljelykiertoa niin, että se toimii - miten lannoitat järkevästi ja kuinka tulet toimeen hyötytarhan haittaeläimien kanssa ja jopa hyödyt niistä. Keittiötarhurin vuosi opastaa ja inspiroi niin aloittelevaa kuin kokenuttakin hyötytarhuria runsain vinkein ja niksein ihastuttavalla kuvituksella höystettynä. Kuin kukkana kakussa mukana on Lindan suosikkireseptejä satokauden herkuista.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kustannus-Mäkelä
Tekijä Schilen, Linda
Kääntäjä Tupala, Kaisu
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 167
ISBN 9789523410664
Ilmestymisvuosi 2018
Tilausnumero 8463343
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat hyötykasvit, kasvimaat, keittiöpuutarhat, puutarhakasvit, puutarhanhoito, puutarhat, puutarhaviljely, ruokaohjeet, tietokirjallisuus, Maanviljelys Puutarhanhoito
Alanimike 8463343

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Keittiötarhurin vuosi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot