Keksintöjen puutarha - Raimo Flink

ekokeksijän uusimmat ideat ja keksinnöt

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

30,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Flink, Raimo
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 87

Lisätiedot

Kukapa ei haluaisi asua kaupungissa järven rannalla ja omakotitalossa. Kovin harvoin se kuitenkaan onnistuu, joten valtaosa suomalaisista hankkii kesämökin maalta. Takavuosina kesämökit tuppasivat olemaan eräänlaisia pakkotyöleirejä, mutta onneksi ajat ovat muuttuneet. Monelle tämän päivän mökkeilijälle puutarhanhoito ja hyötykasvien kasvattaminen on paitsi mieluisaa puuhaa, myös hermolepoa. Oma kiinnostukseni puutarhaan on vaikuttanut siihen, että kovin monet keksintöni koskevat puutarhanhoitoa. Perheemme kesämökki Lempäälässä on toiminut keksintöjen kehittely- ja testauspaikkana jo vuosikymmenien ajan. Esittelen tässä kirjassa toimivimmat keksintöni, joista tärkeimmät ovat mielestäni jätevesipuhdistamot ja monikäyttöinen niksibetoni. Kirjassa esiteltyjä keksintöjä saa rakentaa vapaasti omaan käyttöön.

Lisätiedot

Kuvaus Kukapa ei haluaisi asua kaupungissa järven rannalla ja omakotitalossa. Kovin harvoin se kuitenkaan onnistuu, joten valtaosa suomalaisista hankkii kesämökin maalta. Takavuosina kesämökit tuppasivat olemaan eräänlaisia pakkotyöleirejä, mutta onneksi ajat ovat muuttuneet. Monelle tämän päivän mökkeilijälle puutarhanhoito ja hyötykasvien kasvattaminen on paitsi mieluisaa puuhaa, myös hermolepoa. Oma kiinnostukseni puutarhaan on vaikuttanut siihen, että kovin monet keksintöni koskevat puutarhanhoitoa. Perheemme kesämökki Lempäälässä on toiminut keksintöjen kehittely- ja testauspaikkana jo vuosikymmenien ajan. Esittelen tässä kirjassa toimivimmat keksintöni, joista tärkeimmät ovat mielestäni jätevesipuhdistamot ja monikäyttöinen niksibetoni. Kirjassa esiteltyjä keksintöjä saa rakentaa vapaasti omaan käyttöön.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Mediapinta
Tekijä Flink, Raimo
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 87
ISBN 9789522357816
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 21393103
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat betonirakenteet, ekologisuus, komposti, kompostointi, käymälät, lammet, piharakennukset, piharakentaminen, puutarhanhoito, puutarhat, puutarhaviljely, tietokirjallisuus, vesihuolto, Maanviljelys Puutarhanhoito
Alanimike 21393103

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Keksintöjen puutarha

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot