Kerhosäännöt

Kerhosäännöt

JÄSENLEHTI
Jäsenenä saat noin 3–4 viikon välein maksuttoman jäsenlehden. Lehdessä esitellään kuukaudenkirjan lisäksi uutuuksia ja kirjatarjouksia. Jäsenhintamme ovat 20–60 % kustantajien normaalihintoja edullisempia. Tarjoukset ovat voimassa seuraavan lehden ilmestymiseen saakka, ellei toisin mainita. Huom. Jäsenlehti toimitetaan vain Manner-Suomeen.

 

KUUKAUDENKIRJA
Kuukaudenkirjan saat suoraan kotiin kannettuna. Kuukaudenkirjan vertailuhintana ilmoitettu normaalihinta on kustantajan suositushinta.

 

Jos et halua kuukaudenkirjaa, voit peruuttaa sen etukäteen määräpäivään mennessä. Peruutuksen voit tehdä puhelimitse asiakaspalveluun tai palveluautomaattiin, tekstiviestillä tai kerhon nettisivuilla.

Lue lisää =>

 

TILAAMINEN
Toimitamme kaikki tilatut tuotteet samassa paketissa aina kun se on mahdollista. Jos tuote joudutaan toimittamaan jälkitoimituksena, maksat postikulut vain ensimmäisen lähetyksen yhteydessä. Pidätämme oikeuden mahdollisiin viivästyksiin toimituksissa. Tuotteet toimitetaan mahdollisimman nopeasti, mutta emme voi taata, että tilaus olisi perillä tiettynä päivänä. Veloitamme 5,00 euroa ensimmäisestä huomautuslaskusta. Hinnat ja valikoima voivat vaihdella myyntikanavittain. Kirjat ja tuotteet toimittaa Suomalainen Kirjakauppa Oy / Suuri Suomalainen Kirjakerho. HUOM! Toimitukset toistaiseksi vain Manner-Suomeen.

 

MAKSAMINEN
Asiakkaan tulee tarkistaa kassalla, että tilauksen tiedot ja toimitustiedot ovat oikein ja valita tilauksen maksutapa. Tilauksen voi maksaa laskulla, verkkomaksulla tai luottokortilla tilauksen yhteydessä. 

 

Verkkomaksu
Verkkomaksulla maksettaessa pitää muistaa palata pankista takaisin verkkokauppaan hyväksymään tilaus, jotta maksu kirjautuu oikein Suomalaisen Kirjakaupan järjestelmään. Maksutapahtuman hoitaa PayEx.

Luottokortti
Tilauksen voi maksaa Visa-, Eurocard- tai Mastercard-luottokortilla. Maksutapahtuman hoitaa PayEx.

Lasku
Kirjakerhon tilaukset on mahdollista maksaa Suomalaisen Kirjakaupan laskulla. Suomalainen Kirjakauppa Oy pidättää oikeuden tarjota asiakkaalle maksuvaihtoehdoksi laskua. Ota laskuihin liittyvissä asioissa yhteyttä suoraan Kirjakerhon asiakaspalveluun. Yhteystiedot ovat sivun alareunassa. Laskuvaihtoehto vain täysi-ikäisille Suomessa asuville henkilöille.

Muistutuslasku ja viivästyskorko
Maksun myöhästyessä asiakkaalle lähetetään muistutuslasku. Ensimmäisen muistutuslaskun lähettämisestä veloitetaan maksumuistutusmaksu 5 €. Perinnästä aiheutuvat kulut Lowellin -maksuehtojen mukaisesti.

Kaikki toimitetut tuotteet ovat Suomalainen Kirjakauppa Oy:n omaisuutta, kunnes ne on kokonaisuudessaan maksettu.

 

POSTITUS- JA KÄSITTELYKULUT
Kuukaudenkirja joukkolähetyksenä: normaalikoko 3,50 €, erikoiskoko 4,90 €. Muut kirjat ja tuotteet: 2. luokan kirjeenä ja pakettina, toimituskulu 4,90 €. Mahdollisista poikkeavista toimituskuluista kerromme aina tuotteen yhteydessä. Grafiikka-tuotteet toimitetaan aina erikseen, ja niiden toimituskulut 15 euroa on laskettu mukaan tuotteen hintaan (toimituskulu tilauksella on siis 0 €). HUOM! Toimitukset toistaiseksi vain Manner-Suomeen.

 

PALAUTTAMINEN

Sinulla on 14 päivän tutustumis- ja palautusoikeus kaikkiin tilaamiisi tuotteisiin alkaen tuotteen vastaanottamisesta. Jos et jostain syystä ole tyytyväinen tuotteeseen, voit palauttaa sen asiakaspalautuksena postitse, kunhan tuote on käyttämätön. Palauttaessasi tuotteita postitse pakkaa ne huolellisesti mieluiten alkuperäiseen pakkaukseen ja merkitse postitustiedot seuraavasti:

Kuukaudenkirja:
Asiakaspalautus
Suomalainen Kirjakauppa Oy /
Suuri Suomalainen Kirjakerho
tunnus 607500
PL 7200
00002 Helsinki

 

Muut kirjat ja tuotteet:
Asiakaspalautus
Suomalainen Kirjakauppa Oy /
Suuri Suomalainen Kirjakerho
tunnus 607500
PL 7200
00002 Helsinki

Liitä palautukseen myös nimi- ja osoitetiedot sekä lyhyt selvitys palautuksen syystä. Palautuksesta on ilmoitettava etukäteen sähköpostitse osoitteeseen asiakaspalvelu@sskk.fi. Asiakas on velvollinen säilyttämään palautusasiakirjoista tarvittavat kopiot. Rahat palautetaan samalla tavalla kuin alkuperäinen tilaus on maksettu.

Pidätämme oikeuden veloittaa kuukaudenkirjan tai muun tilauksen palautuskulut 5,00 € / palautus. Paketin noutamatta jättäminen katsotaan palautukseksi.

Jos et halua kuukaudenkirjaa, muista peruuttaa se etukäteen määräpäivään mennessä. Peruutuksen voit tehdä puhelimitse asiakaspalveluun tai automaattiin, tekstiviestillä tai kerhon nettisivuilla.

 

VIRHEVASTUU
Mikäli olet saanut väärän tai viallisen tuotteen, ota välittömästi yhteyttä asiakaspalveluumme. Korvaamme virheellisen tuotteen uudella tai hyvitämme sen hinnan sopimuksen mukaan.


JÄSENYYDEN PÄÄTTYMINEN
Voit erota Kirjakerhosta ilmoittamalla siitä kirjallisesti asiakaspalveluun. Kirjakerho voi erottaa jäsenen tai keskeyttää jäsenlehden ja tuotteiden lähettämisen jatkuvien palautusten, maksamattomien laskujen takia tai muiden väärinkäytösten vuoksi sekä pitkän yhtäjaksoisen ostamattomuuden takia. Jos ostovelvoite ei ole täyttynyt, Kirjakerho veloittaa liittymistuotteiden hinnan ja tarjoushinnan välisen erotuksen siltä osin kuin ostovelvoite ei ole täyttynyt. Jos ostat jäsenyysaikana esimerkiksi kolme (3) kuukaudenkirjaa (18,95 €/kpl), on jäsenyyden kokonaishinta 56,85 €. Tarkista jäsenyyden päättymiseen liittyvät ehdot liittymistarjouksesta tai asiakaspalvelusta.

Suomalaisesta Kirjakaupasta tehdyistä ostoista vain kuukaudenkirja kerryttää ostovelvoitetta.


SOVELLETTAVA LAKI JA ERIMIELISYYKSIEN RATKAISEMINEN
Näihin kerhosääntöihin sovelletaan Suomen lakia ja niitä koskevat riitaisuudet ratkaistaan Helsingin käräjäoikeudessa. Kuluttaja-asiakkailla on lisäksi mahdollisuus nostaa kanne oman kotipaikkansa käräjäoikeudessa tai saattaa asia Kuluttajariitalautakunnan käsiteltäväksi.

Kuluttajariitalautakunnan yhteystiedot:
Kuluttajariitalautakunta
Hämeentie 3
PL 306
00531 HELSINKI

puh. 029 566 5200
kril@oikeus.fi

 

YHTEYSTIEDOT
Suuri Suomalainen Kirjakerho
Maistraatinportti 1
00015 Otavamedia

Asiakaspalvelu
Puh. (09) 1566 300

 

YHTEYSTIEDOT
Siirry Ota yhteyttä -sivulle => 

 

ASIAKASREKISTERI
Kirjakerho on 1.1.2019 alkaen osa Suomalaista Kirjakauppaa. Asiakasrekisteriä voidaan luovuttaa ja käyttää suoramarkkinointitarkoituksiin. Voit halutessasi kieltää omien osoitetietojesi käytön. Pidätämme oikeuden sääntömuutoksiin. Tutustu tietosuojaselosteeseen =>

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot