Kesäkukat - Inger Palmestierna

väriloistoa puutarhaan

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

33,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Palmestierna, Inger
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 190

Lisätiedot

Tämä kirja opastaa rakentamaan loistokkaan kesäkukkapihan ja sisältää aimo annoksen lajitietoutta, jotta jokainen pääsisi nauttimaan kukkivasta kesästä. Uusien kesäkukkalajien määrä puutarhamyymälöissä kasvaa kasvamistaan. Miten valita sadoista tarjolla olevista siemenpusseista ja taimista juuri ne, jotka parhaiten sopivat omalle pihalle tai parvekkeelle? Kirja opastaa lajien valinnassa ja antaa hyviä istutus- ja hoito-ohjeita. Se kertoo myös seikkaperäisesti eri värien yhdistelystä ja kasvien korkeuserojen hyödyntämisestä kauneimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.. Kirjassa on yli 270 upeaa värikuvaa.

Lisätiedot

Kuvaus Tämä kirja opastaa rakentamaan loistokkaan kesäkukkapihan ja sisältää aimo annoksen lajitietoutta, jotta jokainen pääsisi nauttimaan kukkivasta kesästä. Uusien kesäkukkalajien määrä puutarhamyymälöissä kasvaa kasvamistaan. Miten valita sadoista tarjolla olevista siemenpusseista ja taimista juuri ne, jotka parhaiten sopivat omalle pihalle tai parvekkeelle? Kirja opastaa lajien valinnassa ja antaa hyviä istutus- ja hoito-ohjeita. Se kertoo myös seikkaperäisesti eri värien yhdistelystä ja kasvien korkeuserojen hyödyntämisestä kauneimman mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi.. Kirjassa on yli 270 upeaa värikuvaa.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Minerva
Tekijä Palmestierna, Inger
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 190
ISBN 9789524926058
Ilmestymisvuosi 2012
Alkuteos Sommarblommor
Tilausnumero 8351948
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat tietokirjallisuus, kukat, pihat, puutarhat, puutarhakasvit, koristekasvit, puutarhanhoito, ruukut, ruukkukasvit, Maanviljelys Puutarhanhoito
Alanimike 8351948

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kesäkukat

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot