Keskustele ja kehity 2.0 - Tommi Lindholm

kehityskeskusteluista vuoden paras päivä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

61,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Lindholm, Tommi - Salminen, Jari
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 263

Lisätiedot

Keskustele ja kehity 2.0 on kirjoitettu kehityskeskusteluprosessin johtamisen ja kehityskeskusteluiden käymisen tueksi. Kirjassa paneudutaan kehityskeskusteluiden haasteisiin ja pohditaan niiden kehittämistä vastaamaan uudistuvan työelämän haasteita. Organisaatioiden menestys perustuu entistä enemmän toimivaan vuorovaikutukseen organisaation eri osien välillä. Johtaminen on viestintää ja kehityskeskusteluprosessi on systemaattinen tapa varmistaa aidon vuorovaikutuksen toteutuminen koko organisaatiossa. Kehityskeskustelut ovat eräs niistä erinomaisista ajatuksista, jotka huonon toteutuksen seurauksena kärsivät tällä hetkellä melkoisesta verenvähyydestä ja jopa tietystä aggressiosta koko sanaa kohtaan. Jotta kehityskeskusteluiden täysi hyöty saataisiin käyttöön, on syytä pohtia prosessia entistä syvällisemmin niin ylimmän johdon, esimiesten kuin työntekijöidenkin kannalta. Jotta kehityskeskustelut voisivat täyttää niille asetetut odotukset, on kaikki kolme näkökulmaa kyettävä sovittamaan yhteen. Tässä kirjassa pohditaan toimivan kehityskeskusteluprosessin kiistattomia hyötyjä kaikkien osapuolten näkökulmista ja esitetään toimivia tapoja keskusteluiden laadun parantamiseksi Kirjan liitteenä on yksityiskohtainen mallilomake, joka auttaa rakentamaan toimivan kehityskeskustelumallin omaan organisaatioon. Kokemuksemme mukaan täsmällinen malli on tarpeen, jotta kehityskeskusteluista saadaan irti kaikki saatavissa oleva hyöty.

Lisätiedot

Kuvaus Keskustele ja kehity 2.0 on kirjoitettu kehityskeskusteluprosessin johtamisen ja kehityskeskusteluiden käymisen tueksi. Kirjassa paneudutaan kehityskeskusteluiden haasteisiin ja pohditaan niiden kehittämistä vastaamaan uudistuvan työelämän haasteita. Organisaatioiden menestys perustuu entistä enemmän toimivaan vuorovaikutukseen organisaation eri osien välillä. Johtaminen on viestintää ja kehityskeskusteluprosessi on systemaattinen tapa varmistaa aidon vuorovaikutuksen toteutuminen koko organisaatiossa. Kehityskeskustelut ovat eräs niistä erinomaisista ajatuksista, jotka huonon toteutuksen seurauksena kärsivät tällä hetkellä melkoisesta verenvähyydestä ja jopa tietystä aggressiosta koko sanaa kohtaan. Jotta kehityskeskusteluiden täysi hyöty saataisiin käyttöön, on syytä pohtia prosessia entistä syvällisemmin niin ylimmän johdon, esimiesten kuin työntekijöidenkin kannalta. Jotta kehityskeskustelut voisivat täyttää niille asetetut odotukset, on kaikki kolme näkökulmaa kyettävä sovittamaan yhteen. Tässä kirjassa pohditaan toimivan kehityskeskusteluprosessin kiistattomia hyötyjä kaikkien osapuolten näkökulmista ja esitetään toimivia tapoja keskusteluiden laadun parantamiseksi Kirjan liitteenä on yksityiskohtainen mallilomake, joka auttaa rakentamaan toimivan kehityskeskustelumallin omaan organisaatioon. Kokemuksemme mukaan täsmällinen malli on tarpeen, jotta kehityskeskusteluista saadaan irti kaikki saatavissa oleva hyöty.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja J-Impact
Tekijä Lindholm, Tommi - Salminen, Jari
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 263
ISBN 9789526614052
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 21322607
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat alaiset, esimiehet, esimies-alaiskeskustelut, esimiestyö, henkilöstöjohtaminen, johtaminen, kehityskeskustelut, palaute, sosiaalinen vuorovaikutus, tietokirjallisuus, työhyvinvointi, työyhteisöt, vuorovaikutus, Johtamisetn tekniikka ja menet
Alanimike 21322607

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Keskustele ja kehity 2.0

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot