Kimpassa - Together -

Marimekko + Kiasma

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

11,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: englanti
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 105

Lisätiedot

Kimpassa ei ole ihan tavanomainen näyttely, vaan uusien ideoiden koekenttä. Mukaan on kutsuttu kuvataiteilijoita ja Marimekon suunnittelijoita: lahjakkaita tekijöitä, joilla kaikilla on pitkä suhde joko Kiasmaan tai Marimekkoon. Tämä julkaisu valottaa sitä seikkailua, johon kukin taiteilija on Kimpassa-projektissa lähtenyt. Olemme vierailleet työhuoneilla seuraamassa uusien teosten syntymistä ja kehittelyä. Taiteilijat ovat käyttäneet Marimekon kangasmateriaalia ja tuotantomahdollisuuksia. Joku on miettinyt 60-lukulaista ideologiaa, toinen lähtenyt rakentamaan jättimäistä ristipistoruusua irtokarkeista, kolmas värjää kangassilppua ja kutoo siitä verkkomaisena vyöryävää seinäkudonnaista. Muotoilijoille Kimpassa on mahdollistanut myyntipaineista vapaan taiteellisen tekemisen ja materiaalikokeilut. Kaikki ovat löytäneet jotain uutta tekemiseensä, ja oppineet toisiltaan.

Lisätiedot

Kuvaus Kimpassa ei ole ihan tavanomainen näyttely, vaan uusien ideoiden koekenttä. Mukaan on kutsuttu kuvataiteilijoita ja Marimekon suunnittelijoita: lahjakkaita tekijöitä, joilla kaikilla on pitkä suhde joko Kiasmaan tai Marimekkoon. Tämä julkaisu valottaa sitä seikkailua, johon kukin taiteilija on Kimpassa-projektissa lähtenyt. Olemme vierailleet työhuoneilla seuraamassa uusien teosten syntymistä ja kehittelyä. Taiteilijat ovat käyttäneet Marimekon kangasmateriaalia ja tuotantomahdollisuuksia. Joku on miettinyt 60-lukulaista ideologiaa, toinen lähtenyt rakentamaan jättimäistä ristipistoruusua irtokarkeista, kolmas värjää kangassilppua ja kutoo siitä verkkomaisena vyöryävää seinäkudonnaista. Muotoilijoille Kimpassa on mahdollistanut myyntipaineista vapaan taiteellisen tekemisen ja materiaalikokeilut. Kaikki ovat löytäneet jotain uutta tekemiseensä, ja oppineet toisiltaan.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Kiasma
Toimittaja Miller, Arja - Oja, Päivi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 0789-0338
Sivumäärä 105
ISBN 9789527067062
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8357887
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat kuvataide, kuvataiteilijat, Marimekko (yhtiö), muotoilijat, muotoilu, taidenäyttelyt, tekstiilitaide, tekstiilitaiteilijat, tietokirjallisuus, visuaalinen ilmaisu, yhteistyö, Taide, taidehistoria
Alanimike 8357887
Kieli - lisätieto " - englanti, suomi" -

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kimpassa - Together

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot