• Jäsenpaneeli
  28.9.2018

  Jessica Fellowes: Mitfordin murhat

  Agatha Christien jalanjäljissä, Downton Abbey -hengessä! Jessica Fellowesin Mitfordin murhat on koukuttava ja tiivistunnelmainen dekkari, joka henkii perienglantilaista charmia. Osin historiallisiin tapahtumiin ja henkilöihin pohjautuva kerronta koukutti mukaansa myös jäsenpanelistit. 

 • Jäsenpaneeli
  29.8.2018

  C. J. Tudor: Liitu-ukko

  Vangitseva psykologinen trilleri johdattaa 30 vuoden takaisiin tapahtumiin ja kysyy, mitä lapsuuden kesinä todella tapahtui. Stephen Kingin veroiseksi kertojaksi verrattu C. J. Tudor kietoo lukijansa verkkoon, jossa muistot ja valemuistot limittyvät toisiinsa. Jäsenpaneelikin innostui, lue kommentit!

 • Lukupiiri
  13.8.2018

  Raija Oranen: Marsalkan ruusu

  Vetävän kerronnan taituri, Raija Oranen, tarttuu uutuusromaanissaan kansakunnan suurmieheen Mannerheimiin. Romaani vie vuoteen 1945, jolloin Mannerheim oleskelee Portugalissa, piilossa julkisuudelta ja vain lähimpiensä ympäröimänä. Soturin hallitun olemuksen alla sykkii kuitenkin romantiikan nälkäinen sydän. 

  "Tuloksena on kirja marsalkasta nimenomaan ihmisenä, kiehtovin mitä olen hänestä lukenut." - Kenraali gustav Hägglund

  Raija Orasen mittava kirjailijanura...

 • Jäsenpaneeli
  27.6.2018

  Lina Bengtsdotter: Annabelle

  Kriitikoilta kiitosta kerännyt ja palkintoja kahminut Annabelle on kirjailija Lina Bengtsdotterin esikoisjännäri. Se vie lukijansa ruotsalaiseen pikkukaupunkiin, jossa katoamistapaus avaa oven menneisyyden kipupisteisiin. Mitä mieltä jäsenpaneeli oli? 

 • Uutiset
  19.4.2018

  J.K. Rowlingin ylistetyistä dekkareista minisarja!

  Maailmankuulujen Harry Potter -romaanien lisäksi J.K. Rowling on niittänyt mainetta myös Cormoran Strike -dekkarisarjallaan. Salanimellä Robert Galbraiht kirjoitetun rikossarjan päähenkilöinä seikkailevat rouhea lontoolainen yksityisetsivä Cormoran Strike ja hänen nuori assistenttinsa Robin Ellacott. Ylistetty kirjasarja on saavuttanut suuren suosion myös Kirjakerhon jäsenten keskuudessa, ja keväällä fanit pääsevät jännittämään kirjasarjan vaiheita myös...
 • Jäsenpaneeli
  17.4.2018

  Sofia Lundberg: Punainen osoitekirja

  "Mikään ei ole jännittävää, kun elää sen keskellä. Silloin se on vain hankalaa. Sävyt paljastuvat vasta paljon myöhemmin." - Punainen osoitekirja Kevään koskettavin kirja nostaa päähenkilöksi 90-vuotiaan Doriksen. Yksin tukholmalaishuoneistossa asuva vanhus on elänyt uskomattoman ja järkyttävän elämän, jonka vaiheet avautuvat punakantisen osoitekirjan myötä. Mitä mieltä jäsenpaneeli oli?
 • Jäsenpaneeli
  17.4.2018

  Sara Medberg: Kultaportin kaunottaret

  Kirjakerhon jäsenpanelistit tutustuivat kevään uutuuskirjaan, Kultaportin kaunottariin, jo etukäteen. Kirjailijaa on verrattu Jane Austinin ja Kaari Utrion veroiseksi historiallisen romaanin uudeksi taitajaksi. 1870-luvun tunnelmaan ja Turun seurapiirien pyörteisiin kieputtava romaani lumosi myös panelistimme. Lue kommentit!
 • Uutiset
  4.4.2018

  Viimeinen tyttö kerää kehuja!

  Viimeinen Tyttö on hätkähdyttävä tositarina nuoresta naisesta, joka ei suostunut vaikenemaan. Tämä harvinainen Isisin sisäpiirin kuvaus on herättänyt myös median kiinnostuksen, ja Kotiliesi onkin nostanut Viimeinen tyttö -teoksen yhdeksi kevään inspiroivimmista tietokirjoista. "Mielivaltaisen, systemaattisen terrorismin uhriksi joutuminen on varmasti kauheinta, mitä ihmiselle voi tapahtua. Irakilainen jesidinainen Nadia Murad kertoo, millaiseksi hänen elämänsä...
Page: 1 of 7

Tuotteet 1-8 / 55

Sivu:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. ...
 5. 7

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot