Kirkko keskellä yhteiskuntaa - Jaakko Numminen

Turun kirkolliskokouksista Armenian patriarkaattiin

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

39,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Numminen, Jaakko
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 215

Lisätiedot

Ministeri Jaakko Numminen on pitkään kuulunut suomalaisen yhteiskunta- ja kulttuurielämän keskeisimpiin vaikuttajiin, ja hänen jykevä hahmonsa on tullut tutuksi niin ylimmän valtionhallinnon käytävillä kuin järjestötoiminnan piireissä. Tässä kirjassa hän kertoo työvuosiensa kirkollispoliittisesta osasta. Esille nousevat mm. luterilaisen ja ortodoksisen kirkon ja valtion suhteet, takavuosien merkittävät kirkolliset ratkaisut, kirkolliskokoukset, neuvottelut, värikkäät henkilöt ja työmatkat. Numminen kirjoittaa tarkasti ja laajoja kaaria hahmottaen. Kirkko yhteiskunnan keskeisenä osana, seurakunnat hengellisen työn keskuksina sekä suomalaisen perusidentiteetin vahvistaminen nousevat keskeisiksi teemoiksi.

Lisätiedot

Kuvaus Ministeri Jaakko Numminen on pitkään kuulunut suomalaisen yhteiskunta- ja kulttuurielämän keskeisimpiin vaikuttajiin, ja hänen jykevä hahmonsa on tullut tutuksi niin ylimmän valtionhallinnon käytävillä kuin järjestötoiminnan piireissä. Tässä kirjassa hän kertoo työvuosiensa kirkollispoliittisesta osasta. Esille nousevat mm. luterilaisen ja ortodoksisen kirkon ja valtion suhteet, takavuosien merkittävät kirkolliset ratkaisut, kirkolliskokoukset, neuvottelut, värikkäät henkilöt ja työmatkat. Numminen kirjoittaa tarkasti ja laajoja kaaria hahmottaen. Kirkko yhteiskunnan keskeisenä osana, seurakunnat hengellisen työn keskuksina sekä suomalaisen perusidentiteetin vahvistaminen nousevat keskeisiksi teemoiksi.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Numminen, Jaakko
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 215
ISBN 9789522883124
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8348988
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat arkkipiispat, ekumenia, evankelis-luterilainen kirkko, kansainvälinen yhteistyö, kansliapäälliköt, kirkko, kirkon hallinto, kirkot, ministeriöt, opetus, opetushallinto, ortodoksinen kirkko, pappilat, rakennussuojelu, tietokirjallisuus, uskonto, valtio, v
Alanimike 8348988

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kirkko keskellä yhteiskuntaa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot