Kiroileva siili - Milla Paloniemi

juhlakirja
21,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
 • Tekijä: Paloniemi, Milla
 • Kansityyppi: kovakantinen
 • Kieli: suomi
 • Vuosi: 2014
 • Sivut: 152

Lisätiedot

Kiroileva siili - juhlakirja kokoaa supersuositun kulttihahmon ja sen tekijän vaiheet kymmenen vuoden ajalta yksiin kansiin. Se sisältää suosituimmat stripit, harvinaisemmat kohtaukset, sekä tekijän omat lempparit tunteellisen Siilin elämästä albumi-, sanomalehti-, kalenteri-, omakustanne- ja nettijulkaisuista. Sarjakuvien lisäksi teos esittelee Milla Paloniemen henkilökohtaisia muistelmia ja arkistokuvia liittyen kaikkeen hahmon ympärillä tapahtuneeseen. Kiroileva siili on suomalaisen sarjakuvan oman tiensä kulkija, rakastettu ja inhottu, kaikkien tuntema, historiallinen hahmo. Tässä kirjassa Paloniemi kertoo sen uskomattomalta kuulostavan menestystarinan tunteella, kaunistelematta ja nöyrää kiitollisuutta huokuen.

Lisätiedot

Kuvaus Kiroileva siili - juhlakirja kokoaa supersuositun kulttihahmon ja sen tekijän vaiheet kymmenen vuoden ajalta yksiin kansiin. Se sisältää suosituimmat stripit, harvinaisemmat kohtaukset, sekä tekijän omat lempparit tunteellisen Siilin elämästä albumi-, sanomalehti-, kalenteri-, omakustanne- ja nettijulkaisuista. Sarjakuvien lisäksi teos esittelee Milla Paloniemen henkilökohtaisia muistelmia ja arkistokuvia liittyen kaikkeen hahmon ympärillä tapahtuneeseen. Kiroileva siili on suomalaisen sarjakuvan oman tiensä kulkija, rakastettu ja inhottu, kaikkien tuntema, historiallinen hahmo. Tässä kirjassa Paloniemi kertoo sen uskomattomalta kuulostavan menestystarinan tunteella, kaunistelematta ja nöyrää kiitollisuutta huokuen.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Sammakko
Tekijä Paloniemi, Milla
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 152
ISBN 9789524832731
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 21435565
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat kotimainen kaunokirjallisuus, Suomenkieliset sarjakuvat
Alanimike 21435565

Arvostelut

Asiakkaiden arvostelut

 • Arvostelu
  Siilin ystävä
  Arvostelija Eräs pitkäkorvaon 3.11.2017
  Hauskojen sarjakuvastrippien ohessa kiinnostavia ja sympaattisia tarinoita kirjailijasta niiden takana. Kirjassa häiritsivät vain pitempien tekstien oikeinkirjoitusvirheet ja niiden määrä.

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kiroileva siili

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot