Kissan kanssa - Riitta Tulusto

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

33,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Tulusto, Riitta
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 159

Lisätiedot

Kissat ovat vahvasti omia persooniaan. Ne elävät omaa kissanelämäänsä, mutta niillä on myös hyvä, syvä suhde ihmisen kanssa. Tässä kirjassa kissa on pääosassa. On villi Ulla, karismaattinen Hyrsy ja ärtsy Iiris, kaunis Kissamaaria ja sohvaperuna Manu. Yli kaksikymmentä kissapersoonaa. Kissoistaan ja elämästään niiden kanssa kertoo joukko kissaihmisiä, muun muassa Tarja Halonen, Kristiina Elstelä, Aira Samulin, Kristina Carlson, Olavi Uusivirta ja Antti Nylen. Heidän tarinansa on koonnut ja kirjoittanut Riitta Tulusto. Tämä kissalukemisto on täynnä ihmeellisiä, hauskoja ja tunteikkaita tapahtumia ja sattumuksia. Myös kissattomalle lukijalle se tarjoaa mainion tutustumismatkan nelitassuisten maailmaan. Kirjassa on lämminhenkinen nelivärikuvitus.

Lisätiedot

Kuvaus Kissat ovat vahvasti omia persooniaan. Ne elävät omaa kissanelämäänsä, mutta niillä on myös hyvä, syvä suhde ihmisen kanssa. Tässä kirjassa kissa on pääosassa. On villi Ulla, karismaattinen Hyrsy ja ärtsy Iiris, kaunis Kissamaaria ja sohvaperuna Manu. Yli kaksikymmentä kissapersoonaa. Kissoistaan ja elämästään niiden kanssa kertoo joukko kissaihmisiä, muun muassa Tarja Halonen, Kristiina Elstelä, Aira Samulin, Kristina Carlson, Olavi Uusivirta ja Antti Nylen. Heidän tarinansa on koonnut ja kirjoittanut Riitta Tulusto. Tämä kissalukemisto on täynnä ihmeellisiä, hauskoja ja tunteikkaita tapahtumia ja sattumuksia. Myös kissattomalle lukijalle se tarjoaa mainion tutustumismatkan nelitassuisten maailmaan. Kirjassa on lämminhenkinen nelivärikuvitus.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Kirjapaja
Tekijä Tulusto, Riitta
Sidosasu kovakantinen
Sivumäärä 159
ISBN 9789522881120
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 21417829
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat eläimet, ihminen, kissa, kokemukset, kotimainen kaunokirjallisuus, lemmikkieläimet, vuorovaikutus, Suomenkiel.kertomakirjallisuus
Alanimike 21417829

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kissan kanssa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot