Kohti kumppanuuksia -

tutkimus- ja kehittämistoiminnan askeleita Humanistisessa ammattikorkeakoulussa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

31,15 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2009
  • Sivut: 130

Lisätiedot

Humanistisessa ammattikorkeakoulussa (HUMAK) kumppanuudella kehittäminen, yhteyksien rakentaminen ja yhteisöllisyyden vahvistaminen ovat avainasemassa tutkimuksellisessa kehittämistominnassa ja työelämäyhteistyössä. Nämä periaatteet ohjaavat myös HUMAKissa harjoitettavaa pedagogiikkaa. Tämä ammattikorkeakoulun henkilöstön tuottama ja yhdeksästä artikkelista koostuva kirja tarjoaa elämänmakuisia tuokiokuvia humanistiseen arvopohjaan sidotusta tutkimus- ja kehittämistoiminnasta, sen kehittämisestä ja pedagogisoinnista. Kirjassa kuvataan mielenkiintoisella tavalla niitä mahdollisuuksia ja haasteita, jotka liittyvät tutkimukselliseen ja työelämäläheiseen kehittämistoimintaan kansalaistoiminnassa, järjestö- ja nuorisotyössä, kulttuurituotannossa ja viittomakielialalla. Julkaisun on toimittanut HUMAKin yliopettaja Jatta Herranen.

Lisätiedot

Kuvaus Humanistisessa ammattikorkeakoulussa (HUMAK) kumppanuudella kehittäminen, yhteyksien rakentaminen ja yhteisöllisyyden vahvistaminen ovat avainasemassa tutkimuksellisessa kehittämistominnassa ja työelämäyhteistyössä. Nämä periaatteet ohjaavat myös HUMAKissa harjoitettavaa pedagogiikkaa. Tämä ammattikorkeakoulun henkilöstön tuottama ja yhdeksästä artikkelista koostuva kirja tarjoaa elämänmakuisia tuokiokuvia humanistiseen arvopohjaan sidotusta tutkimus- ja kehittämistoiminnasta, sen kehittämisestä ja pedagogisoinnista. Kirjassa kuvataan mielenkiintoisella tavalla niitä mahdollisuuksia ja haasteita, jotka liittyvät tutkimukselliseen ja työelämäläheiseen kehittämistoimintaan kansalaistoiminnassa, järjestö- ja nuorisotyössä, kulttuurituotannossa ja viittomakielialalla. Julkaisun on toimittanut HUMAKin yliopettaja Jatta Herranen.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Humanistinen ammattikorkeakoulu
Toimittaja Herranen, Jatta
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1457-5531
Sivumäärä 130
ISBN 9789524560900
Ilmestymisvuosi 2009
Painos 1
Tilausnumero 8450035
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ammattikorkeakoulut, Humanistinen ammattikorkeakoulu, kansainvälisyys, K-kirjat, koulu, kumppanuus, oppimisympäristö, tutkimus- ja kehittämistoiminta, tutkimustoiminta, työelämälähtöisyys, yhteistyö, Yksittäiset korkeakoulut
Alanimike 8450035

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kohti kumppanuuksia

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot