Kohtuulliset palvelut - Sirpa Salminen

Tapaustutkimus kuljetuspalvelujen uudelleen organisoinnista

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

35,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Salminen, Sirpa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 218

Lisätiedot

Väestön ikääntyminen, palvelujen keskittyminen ja talouden kiristyminen käynnistivät Rovaniemellä kuljetuspalvelujen uudelleen organisoinnin, minkä jälkeen palvelut rakentuivat toisella tavalla kuin aikaisemmin. Kuljetustilausten keskittäminen matkapalvelukeskukseen on keino vastata tulevaisuuden haasteisiin, jota palvelutarpeen ja kustannusten kasvu synnyttävät. Kuljetuspalvelulla tarkoitetaan arkielämässä selviytymistä tukevaa palvelua, joka mahdollistaa arkipäivän toiminnan, kuten työssä käynnin, asioimisen, harrastamisen ja sosiaalisten suhteiden ylläpitämisen. Muutokset kuljetuspalvelussa vaikuttavat asiakkaan liikkumiseen ja hänen tapaansa käyttää palvelua. Palvelun järjestäminen on vaativa palvelutehtävä, jossa asiakkaan oikeudet ja toiminnan oikeudenmukaisuus korostuvat. Palvelun lopputuotos, onnistunut palvelukokemus syntyy, kun asiakkaalla on mahdollisuus osallistua oman palvelunsa suunnitteluun ja kuljetukset mahdollistavat hänen liikkumisensa.

Lisätiedot

Kuvaus Väestön ikääntyminen, palvelujen keskittyminen ja talouden kiristyminen käynnistivät Rovaniemellä kuljetuspalvelujen uudelleen organisoinnin, minkä jälkeen palvelut rakentuivat toisella tavalla kuin aikaisemmin. Kuljetustilausten keskittäminen matkapalvelukeskukseen on keino vastata tulevaisuuden haasteisiin, jota palvelutarpeen ja kustannusten kasvu synnyttävät. Kuljetuspalvelulla tarkoitetaan arkielämässä selviytymistä tukevaa palvelua, joka mahdollistaa arkipäivän toiminnan, kuten työssä käynnin, asioimisen, harrastamisen ja sosiaalisten suhteiden ylläpitämisen. Muutokset kuljetuspalvelussa vaikuttavat asiakkaan liikkumiseen ja hänen tapaansa käyttää palvelua. Palvelun järjestäminen on vaativa palvelutehtävä, jossa asiakkaan oikeudet ja toiminnan oikeudenmukaisuus korostuvat. Palvelun lopputuotos, onnistunut palvelukokemus syntyy, kun asiakkaalla on mahdollisuus osallistua oman palvelunsa suunnitteluun ja kuljetukset mahdollistavat hänen liikkumisensa.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Lapin yliopisto
Tekijä Salminen, Sirpa
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 1796-6310
Sivumäärä 218
ISBN 9789524848534
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8351713
Kuvitus " - Taulukoita, mustavalkoiset" -
Asiasanat asiakaskokemus, asiakaslähtöisyys, kuljetuspalvelut, matkapalvelukeskukset, organisointi, palveluliikenne, prosessiarviointi, Rovaniemi, sosiaalipalvelut, tietokirjallisuus, Sosiaalipolitiikka
Alanimike 8351713

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kohtuulliset palvelut

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot