Kohtuus vaarassa -

Onnen aikoja rajallisella planeetalla?

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

36,95 €
Toimitusaika-arvio: 3 - 4 viikkoa
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 216

Lisätiedot

Ihmisen tavaton puuhakkuus on aiheuttanut massiivisen sukupuutto-aallon, ilmakehän lämpenemistä ja muita kohtuuttomuuksia. Systeemi on mätä. Luonto on loppuunmyynnissä. Suunnan on muututtava. Tämä pamfletti esittelee uuden kohtuuden kulttuurin alkuja. Huomio siirtyy talouskasvusta hyvinvointiin ja onnellisuuteen, minästä meihin ja aineellisesta aineettomaan. Pamfletissa käsitellään mm. kestämätöntä kasvua, eläintuotannon rajattomuutta, ekologisen kriisin haasteita koulumaailmalle ja kasvatukselle, ilmastonmuutoksen yksilöllisiä ratkaisuja tekojen tasolla, kaupunkiviljelyä, talvikalastusta, Suomen ensimmäistä yhteisömetsää, kaivosmanifestia, mainonnan kieltämistä lailla, muovikasseista luopumista, hiljaisuuden kohtuullisuutta, karjalaista luontoa, Sammon murusia, omaehtoista kasvokkaistoimintaa sekä Salon seudun kohtuustoimintaa. Kirjoittajat ovat pohjoiskarjalaisen Kohtuusliikkeen aktiiveja.

Lisätiedot

Kuvaus Ihmisen tavaton puuhakkuus on aiheuttanut massiivisen sukupuutto-aallon, ilmakehän lämpenemistä ja muita kohtuuttomuuksia. Systeemi on mätä. Luonto on loppuunmyynnissä. Suunnan on muututtava. Tämä pamfletti esittelee uuden kohtuuden kulttuurin alkuja. Huomio siirtyy talouskasvusta hyvinvointiin ja onnellisuuteen, minästä meihin ja aineellisesta aineettomaan. Pamfletissa käsitellään mm. kestämätöntä kasvua, eläintuotannon rajattomuutta, ekologisen kriisin haasteita koulumaailmalle ja kasvatukselle, ilmastonmuutoksen yksilöllisiä ratkaisuja tekojen tasolla, kaupunkiviljelyä, talvikalastusta, Suomen ensimmäistä yhteisömetsää, kaivosmanifestia, mainonnan kieltämistä lailla, muovikasseista luopumista, hiljaisuuden kohtuullisuutta, karjalaista luontoa, Sammon murusia, omaehtoista kasvokkaistoimintaa sekä Salon seudun kohtuustoimintaa. Kirjoittajat ovat pohjoiskarjalaisen Kohtuusliikkeen aktiiveja.
Toimitusaika 3 - 4 viikkoa
Kustantaja Viestintätoimisto Kirjokansi
Toimittaja Linjama, Topi - Kainulainen, Pauliina
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 216
ISBN 9789527142134
Ilmestymisvuosi 2015
Tilausnumero 8357974
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat ekologinen kestävyys, elämäntapa, kestävä kehitys, kohtuus, kulutusyhteiskunta, pamfletit, tietokirjallisuus, ympäristönsuojelu, Elintaso Kulutus
Alanimike 8357974

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kohtuus vaarassa

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot