Koiranpäiviä - Pirjo Suvilehto

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

29,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Suvilehto, Pirjo
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2011
  • Sivut: 64

Lisätiedot

Koiranpäiviä on kirja, joka sopii kaikille koiranomistajille ikään ja oman lemmikin rotuun katsomatta. Kirjassa käydään läpi koiranpennun kasvuvaiheet, hoitotoimenpiteet ja elämäntaitojen oppimisen perusteita. Lisäksi siinä kerrotaan hauskalla tavalla koiranelämän eri alueista ja annetaan monenlaisia reseptejä, joiden mukaan omalle koiralleen voi valmistaa herkkupaloja tai terveellisiä aterioita. Kirjaa voi mainiosti käyttää oman koiran päiväkirjan pohjana ensimmäisen elinvuoden aikana, ja se on hyvä tietopankki koko koiran elämän ajalle. Kirjan sivuilla kertoo omaa opettavaista tarinaansa pystykorva Tassu.

Lisätiedot

Kuvaus Koiranpäiviä on kirja, joka sopii kaikille koiranomistajille ikään ja oman lemmikin rotuun katsomatta. Kirjassa käydään läpi koiranpennun kasvuvaiheet, hoitotoimenpiteet ja elämäntaitojen oppimisen perusteita. Lisäksi siinä kerrotaan hauskalla tavalla koiranelämän eri alueista ja annetaan monenlaisia reseptejä, joiden mukaan omalle koiralleen voi valmistaa herkkupaloja tai terveellisiä aterioita. Kirjaa voi mainiosti käyttää oman koiran päiväkirjan pohjana ensimmäisen elinvuoden aikana, ja se on hyvä tietopankki koko koiran elämän ajalle. Kirjan sivuilla kertoo omaa opettavaista tarinaansa pystykorva Tassu.
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Sanasilta
Tekijä Suvilehto, Pirjo
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 64
ISBN 9789526759203
Ilmestymisvuosi 2011
Painos 1
Tilausnumero 8357085
Kuvitus " - Kuvitus, väri" -
Asiasanat eläimet, hoito, kasvatus, koira, koulutus, lemmikkieläimet, pennut, ruokaohjeet, ruokinta, tietokirjallisuus, Koirat
Alanimike 8357085

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Koiranpäiviä

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot