Kolkko hiljaisuus - Paul Davies

maanulkoista älyä etsimässä

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

36,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Davies, Paul
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2012
  • Sivut: 315

Lisätiedot

Frank Drake suuntasi radioteleskooppinsa läheisiin tähtiin yli viisikymmentä vuotta sitten. Samalla hän aloitti tutkimuksen, jonka on toivottu löytävän merkkejä maanulkoisesta sivilisaatiosta. Tuloksena on ollut vain kolkko hiljaisuus. Onko älykästä elämää etsitty väärästä paikasta, väärään aikaan ja väärällä tavalla? Paul Davies haastaa vanhat ihmiskeskeiset näkemykset siitä, millaisia maanulkoiset älykkäät oliot voisivat olla ja miten he saattaisivat yrittää kommunikoida kanssamme. Entä miten meidän tulisi vastata, jos kuulemme heidän viestinsä? Paul Davies on palkittu fyysikko, kosmologi ja astrobiologi. Hän on myös mahdollista ensimmäistä yhteydenottoa pohtivan SETI Post-Detection -työryhmän puheenjohtaja.

Lisätiedot

Kuvaus Frank Drake suuntasi radioteleskooppinsa läheisiin tähtiin yli viisikymmentä vuotta sitten. Samalla hän aloitti tutkimuksen, jonka on toivottu löytävän merkkejä maanulkoisesta sivilisaatiosta. Tuloksena on ollut vain kolkko hiljaisuus. Onko älykästä elämää etsitty väärästä paikasta, väärään aikaan ja väärällä tavalla? Paul Davies haastaa vanhat ihmiskeskeiset näkemykset siitä, millaisia maanulkoiset älykkäät oliot voisivat olla ja miten he saattaisivat yrittää kommunikoida kanssamme. Entä miten meidän tulisi vastata, jos kuulemme heidän viestinsä? Paul Davies on palkittu fyysikko, kosmologi ja astrobiologi. Hän on myös mahdollista ensimmäistä yhteydenottoa pohtivan SETI Post-Detection -työryhmän puheenjohtaja.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Tähtitieteellinen yhdistys Ursa
Tekijä Davies, Paul
Kääntäjä Syrjä, Suvi
Sidosasu pehmeäkantinen
Sarjan lisätieto 0357-7937
Sivumäärä 315
ISBN 9789525985016
Ilmestymisvuosi 2012
Alkuteos Eerie silence
Painos 1
Tilausnumero 8355966
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat astrobiologia, avaruus, avaruustutkimus, elämän synty, kosmologia, maailmankaikkeuden synty, maailmankaikkeus, tietokirjallisuus, tutkimus, tähtitiede, vieraat sivilisaatiot, Maailmankaikkeus Tähdet
Alanimike 8355966

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kolkko hiljaisuus

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot