Kolme matkaa erämaahan - Henry Thoreau

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

25,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Thoreau, Henry
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2014
  • Sivut: 298

Lisätiedot

Kolme matkaa erämaahan on matkakirjallisuuden klassikko ja Pohjois-Amerikan villin luonnon ylistys. Luontokirjallisuuden ja ympäristöajattelun uranuurtaja Henry Thoreau teki 1800-luvun puolivälissä kolme retkeä Mainen erämaihin. Hän meloi matkatoveriensa ja intiaanioppaan kanssa pitkin alueen jokia, laski koskia ja kiipesi vuorille. Hän kirjasi tarkasti muistiin intiaanien ja alueella työskentelevien tukkilaisten tapoja sekä luonnon ilmiöitä. Vaellusten aikana Thoreau myös pohdiskeli henkevään tapaansa ihmisen suhdetta erämaihin ja kauhisteli niiden tuhoamista. Kolme matkaa erämaahan sisältää kolme esseetä, jotka Thoreau julkaisi elinaikanaan aikakauslehdissä. Kirjan muodossa ne ilmestyivät ensimmäisen kerran vuonna 1864.

Lisätiedot

Kuvaus Kolme matkaa erämaahan on matkakirjallisuuden klassikko ja Pohjois-Amerikan villin luonnon ylistys. Luontokirjallisuuden ja ympäristöajattelun uranuurtaja Henry Thoreau teki 1800-luvun puolivälissä kolme retkeä Mainen erämaihin. Hän meloi matkatoveriensa ja intiaanioppaan kanssa pitkin alueen jokia, laski koskia ja kiipesi vuorille. Hän kirjasi tarkasti muistiin intiaanien ja alueella työskentelevien tukkilaisten tapoja sekä luonnon ilmiöitä. Vaellusten aikana Thoreau myös pohdiskeli henkevään tapaansa ihmisen suhdetta erämaihin ja kauhisteli niiden tuhoamista. Kolme matkaa erämaahan sisältää kolme esseetä, jotka Thoreau julkaisi elinaikanaan aikakauslehdissä. Kirjan muodossa ne ilmestyivät ensimmäisen kerran vuonna 1864.
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Alligaattori Kustannus
Tekijä Thoreau, Henry
Kääntäjä Immonen, Antti
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 298
ISBN 9789527011010
Ilmestymisvuosi 2014
Tilausnumero 8357626
Asiasanat 1800-luku, alkuperäiskansat, erämaat, eräretkeily, intiaanikulttuurit, intiaanit, luonnonkuvaus, luonto, luontosuhde, Maine (osavaltio), melonta, melontaretkeily, tietokirjallisuus, vaellus, Yhdysvallat, Yhdysvallat,maantiede
Alanimike 8357626

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kolme matkaa erämaahan

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot