Komeetta tulossa? - T.P. Laine

miksi Maya-kansan ajanlasku päättyy vuonna 2011-2012?

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

53,95 €
Toimitusaika-arvio: 12 - 16 päivää
  • Tekijä: Laine, T.P.
  • Kansityyppi: pehmeäkantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2007
  • Sivut: 162

Lisätiedot

Minne pakenemme mannerten yli vyöryvää jättiläishyökyaaltoa? miten suojaudumme polttavalta myrskytuulelta? Ihmiskunta on tuhoutunut monta kertaa kosmisissa katastrofeissa ja joutunut aloittamaan alusta, kertoo Platon. samat keksinnöt tehdään uudestaan ja uudestaan. Meitä edeltäneen korkeakulttuurin tuhosi "lohikäärme" eli planeettaamme kiertänyt komeettarengas, jonka kappaleet putoilivat vähitellen Maahan ja tuottivat suunnatonta hävitystä. Seurauksena oli pimeä keskiaika. Vasta nyt olemme tieteessä ja tekniikassa nousseet lähelle entistä tasoa. Alamme jo ymmärtää eräitten myyttien, apokryfitekstien ja pyhien kirjoitusten viestin. Jotkut tekstit kuvailevat tuhon odotusta, toiset osoittautuvat yrityksiksi kertoa vajavaisella sanastolla tuhoutuneen korkeakulttuurin huikeista saavutuksista. Onko komeettaisku kohta käsillä? Mayojen kalenteri ei anna selvää vastausta, mutta siihen on syytä varautua. ehkä meidän olisi otettava mallia Turkin luolakaupungeista ja kaivauduttava maan alle. Teoksen lähtökohtina ovat NASAn avaruusalusinsinööri Josef F. Blumrichin (1913-2002) tutkimus Hesekielin kirjassa kuvatusta kohteesta ja tekijän kirjeenvaihto hänen kanssaan. Blumrich toimi NASAn projektisuunnitteluosaston johtajana ja sai ansiomerkin Saturnus- ja Apollorakettien suunnittelussa. Suomeksi tutkimus on julkaistu nimellä "Kun taivaat aukenivat" (Kirjayhtymä 1974).

Lisätiedot

Kuvaus Minne pakenemme mannerten yli vyöryvää jättiläishyökyaaltoa? miten suojaudumme polttavalta myrskytuulelta? Ihmiskunta on tuhoutunut monta kertaa kosmisissa katastrofeissa ja joutunut aloittamaan alusta, kertoo Platon. samat keksinnöt tehdään uudestaan ja uudestaan. Meitä edeltäneen korkeakulttuurin tuhosi "lohikäärme" eli planeettaamme kiertänyt komeettarengas, jonka kappaleet putoilivat vähitellen Maahan ja tuottivat suunnatonta hävitystä. Seurauksena oli pimeä keskiaika. Vasta nyt olemme tieteessä ja tekniikassa nousseet lähelle entistä tasoa. Alamme jo ymmärtää eräitten myyttien, apokryfitekstien ja pyhien kirjoitusten viestin. Jotkut tekstit kuvailevat tuhon odotusta, toiset osoittautuvat yrityksiksi kertoa vajavaisella sanastolla tuhoutuneen korkeakulttuurin huikeista saavutuksista. Onko komeettaisku kohta käsillä? Mayojen kalenteri ei anna selvää vastausta, mutta siihen on syytä varautua. ehkä meidän olisi otettava mallia Turkin luolakaupungeista ja kaivauduttava maan alle. Teoksen lähtökohtina ovat NASAn avaruusalusinsinööri Josef F. Blumrichin (1913-2002) tutkimus Hesekielin kirjassa kuvatusta kohteesta ja tekijän kirjeenvaihto hänen kanssaan. Blumrich toimi NASAn projektisuunnitteluosaston johtajana ja sai ansiomerkin Saturnus- ja Apollorakettien suunnittelussa. Suomeksi tutkimus on julkaistu nimellä "Kun taivaat aukenivat" (Kirjayhtymä 1974).
Toimitusaika 12 - 16 päivää
Kustantaja Marduk-Kirja
Tekijä Laine, T.P.
Sidosasu pehmeäkantinen
Sivumäärä 162
ISBN 9789529221400
Ilmestymisvuosi 2007
Painos 1
Tilausnumero 10751253
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat eskatologia, Hesekielin kirja, maailmanloppu, mayat, profetiat, Raamattu, raamatuntulkinta, tietokirjallisuus, Ei-kristilliset uskonnot ja my
Alanimike 10751253

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Komeetta tulossa?

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot