Kopernikuskompleksi - Caleb Scharf

Kosminen merkityksemme planeettojen ja todennäköisyyksisen universumissa

Arvostele ensimmäisenä tämä tuote

37,95 €
Toimitusaika-arvio: 5 - 7 päivää
  • Tekijä: Scharf, Caleb
  • Kansityyppi: kovakantinen
  • Kieli: suomi
  • Vuosi: 2015
  • Sivut: 286

Lisätiedot

Onko ihminen ainutlaatuinen olento maailmankaikkeudessa? Kopernikus siirsi maapallon ja ihmisen pois kaikkeuden keskipisteestä, mutta kosmoksen ominaisuudet vaikuttavat olevan hyvin tarkasti hienosäädettyjä elämän syntyä varten. Columbia Universityn astrobiologian professori Caleb Scharf kertoo uusimman tutkimuksen valossa kuinka elämme epätavallisessa ajassa epätavallisessa aurinkokunnassa, mutta myös kuinka elämän kemia perustuu maailmankaikkeuden yleisimpiin yhdisteisiin. Olemme häviävän pieni osa miljardien vuosien evoluutiota. Mikä on ihmisen paikka järjestyksen, kaaoksen sekä kosmisen merkityksellisyyden tai keskinkertaisuuden tasapainossa?

Lisätiedot

Kuvaus Onko ihminen ainutlaatuinen olento maailmankaikkeudessa? Kopernikus siirsi maapallon ja ihmisen pois kaikkeuden keskipisteestä, mutta kosmoksen ominaisuudet vaikuttavat olevan hyvin tarkasti hienosäädettyjä elämän syntyä varten. Columbia Universityn astrobiologian professori Caleb Scharf kertoo uusimman tutkimuksen valossa kuinka elämme epätavallisessa ajassa epätavallisessa aurinkokunnassa, mutta myös kuinka elämän kemia perustuu maailmankaikkeuden yleisimpiin yhdisteisiin. Olemme häviävän pieni osa miljardien vuosien evoluutiota. Mikä on ihmisen paikka järjestyksen, kaaoksen sekä kosmisen merkityksellisyyden tai keskinkertaisuuden tasapainossa?
Toimitusaika 5 - 7 päivää
Kustantaja Tähtitieteellinen yhdistys Ursa
Tekijä Scharf, Caleb
Kääntäjä Perhoniemi, Tuukka
Sidosasu kovakantinen
Sarjan lisätieto 0357-7937
Sivumäärä 286
ISBN 9789525985320
Ilmestymisvuosi 2015
Alkuteos The Copernicus complex
Tilausnumero 21644372
Kuvitus " - Kuvitus, mustavalkoinen" -
Asiasanat astrobiologia, avaruustutkimus, elämä, galaksit, kosmologia, multiversumi, tietokirjallisuus, tähtitiede, ympäristötutkimus, Maailmankaikkeus Tähdet
Alanimike 21644372

Arvostelut

Kirjoita oma arvostelusi

Arvosteltava tuote: Kopernikuskompleksi

Miten arvioisit tämän tuotteen? *

1 tähti 2 tähteä 3 tähteä 4 tähteä 5 tähteä

Kirjaudu

Jos sinulla on jo tunnukset, ole hyvä ja kirjaudu sisään.

Jos sinulla ei vielä ole tunnuksia uuteen verkkokauppaan, rekisteröidy tästä

* Vaaditut tiedot